От х:

Днес в x:

22 °C

Музафиров зарязан от любовницата си. Преглед на печата

Шефът на Ерато холдинг натиснат и от лични проблеми след професионалните, пише в днешния брой "Хасковска Марица". Повод за публикацията е пикантно писмо до редакцията от анонимен подател. В него пише, че Музафиров бил зарязан от любовницата си Цеца, която в продължение на 4 години била плътно до него. Съпругата на бизнесмена – Нели, знаела за връзката, но си траела заради тлъстата издръжка, обяснява изданието.

Бопаджии провалят наркоакция, акцентира още на първа страница вестникът. Спецченгетата от Сливен провалили разработка на хасковските си колеги, като прибързали с ареста на тукашен пласьор. Той бил спипан само с няколко хапчета амфетамин, вместо с по-сериозно количество, заради което бил на мушката. Арестуваният гравитирал около хасковски бизнесмен, известен с прозвището си "Крадеца", допълва по темата изданието.

Опашки за 80-годишни греди от Австрия, четем още в броя. Става дума за извадените от развалините на тютютенвия склад срещу автогарата строителни материали.

18 ченгета пиха вода, информира за вчерашния протест на полицаите в хасково вестникът.

Гърците с гражданско общество, българите – мазохисти. Под това заглавие на страницата "Репортер" вестникът предлага репортаж от размирна Гърция. Екип на "Хасковска Марица" е посетил Александруполис миналия петък.

Общинари точат шпаги на мач, акцентира на 16 страница изданието. Става дума за благотворителния футболен двубой довечера - между служители в администрацията и общински съветници.

2600 искат 65 сираци, информира в заглавие на главата днешният брой на "Новинар юг". 2600 бездетни семейства от страната са поискали да осиновят сираче от Хасково. Броят на децата е едва 65.

Хлябът пада, налозите скачат, пише в челен материал на първа страница изданието. С 10 стотинки по-евтино се продава от петък типовият хляб в Хасково. За компенсация пък скачат местните данъци, четем в материла. За данък сгради и такса смет изданието информира в отделен материал на 4 страница.

Хора на боса Куйович с намалени присъди, акцентира на криминалната страница вестникът. Присъдите на д-р Николай Писков и на бизнесмена Стойко Дойчев са намалени от пловдивския апелативен съд.

Има шефове на държавни служби, които не знаят какво работят, твърди в интервю през вестника областният управител на Хасково Райна Йовчева. Губернаторката обяснява детайли от пилотния проект, според който се дават по-големи пълномощия на областния управител. Имена на нарочени за уволнения директори не се съобщават.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Поставете се на мястото на другите и опитайте да разберете и най-покварените. Необходимо е да се прави разлика. Ще станете неимоверно надеждни, спокойни и оптимистично настроени, ако сте удовлетворени и щастливи от връзката си с партньора. Ще имате късмет с парите. Дори и друг да ви ги дава, ще ги имате предостатъчно.
26 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Действайте предпазливо и осмисляйте всяка своя следваща стъпка. Необходимо е да имате доверие в хората, с които работите и в труден момент да се допитате до тях. Имате добри шансове, но бъдете готови за неочаквано развитие на делата ви.
26 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предвижданията ви са основателни и сте в състояние да ги реализирани, поне онази част, която касае вас самите. Късметът ще бъде с вас и мечтите ви ще се сбъднат, внасяйки настроение в душата ви. Бъдете по-толерантни към обкръжението си и не се превръщайте в досадници. Това отегчава.
26 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Избягвайте конфликтите. С тях не доказвате нищо, а се хабите много. Ще получите нови предложения и възможности за партньорство с влиятелен човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Късметът също ще ви съпътства. Не пренебрегвайте задълженията си към близките ви и се съобразявайте с чувствата им. Споделете вечерта си с любим човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде интересен и емоционално наситен. Вниманието на ви е погълнато от човек, чиито разбирания са сходни с вашите. Свързват ви общи интереси и ще предприемете стъпки към повече сближаване. Не е изключено да оставите работата си на заден план, но това не е препоръчително. Бизнес-делата ви изискват също внимание и работа. Грижете се и за близките си.
26 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Доволни ще останат онези творчески личности, които поставят щастието на другите, като водещо начало. Към тях съдбата ще бъде благосклонна, защото те са намерили верния път. Ако имате здравословни проблеми денят предлага успешното им разрешаване. Потърсете алтернативни решения.
26 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвайте се, желайте доброто на другите и ще се чувствате прекрасно благодарение на успехите, които бележите в личния си живот. Не се доверявайте безрезервно на колегите си, някой може да ви навреди. Необходимо е да се движите повече, ако започнете диета днес ще постигнете добри резултати.
26 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес правете повече добрини. Те ще се припомнят в подходящ момент, и това ще увеличи успехите ви. Приятелска сбирка ще ви разведри и донесе повече настроение. Случайно запознанство е възможно да прерасне в трайна връзка за неангажираните от вас.
26 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Като хора обичащи предизвикателствата и днес няма да пропуснете да бъдете там, където се случва всичко интересно. Захващате се с нещо, което ви се струва достатъчно перспективно и същевременно интересно. Умеете да привличате други хора за кауза, в която вярвате и за която работите. В личен план ви предстои интригуващо запознанство.
26 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Запазете добрия тон, за да не се поставите в деликатна ситуация. Овладейте емоциите си и свършете работата си без да ви се налага да влизате в пререкания с когото и да било. Нечия подкрепа ще внесе увереност в силите ви и ще ви помогне по-добре да организирате намеренията си за деня.
26 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Делови успехи ще бележат тази седмица. Финансовото ви благосъстояние значително ще нарасне най-вече благодарение на усилията, които сте положили в миналото. Направете близките си съпричастни на успехите си.
26 окт 2020
Последни новини