От х:

Днес в x:

Музафиров зарязан от любовницата си. Преглед на печата

Шефът на Ерато холдинг натиснат и от лични проблеми след професионалните, пише в днешния брой "Хасковска Марица". Повод за публикацията е пикантно писмо до редакцията от анонимен подател. В него пише, че Музафиров бил зарязан от любовницата си Цеца, която в продължение на 4 години била плътно до него. Съпругата на бизнесмена – Нели, знаела за връзката, но си траела заради тлъстата издръжка, обяснява изданието.

Бопаджии провалят наркоакция, акцентира още на първа страница вестникът. Спецченгетата от Сливен провалили разработка на хасковските си колеги, като прибързали с ареста на тукашен пласьор. Той бил спипан само с няколко хапчета амфетамин, вместо с по-сериозно количество, заради което бил на мушката. Арестуваният гравитирал около хасковски бизнесмен, известен с прозвището си "Крадеца", допълва по темата изданието.

Опашки за 80-годишни греди от Австрия, четем още в броя. Става дума за извадените от развалините на тютютенвия склад срещу автогарата строителни материали.

18 ченгета пиха вода, информира за вчерашния протест на полицаите в хасково вестникът.

Гърците с гражданско общество, българите – мазохисти. Под това заглавие на страницата "Репортер" вестникът предлага репортаж от размирна Гърция. Екип на "Хасковска Марица" е посетил Александруполис миналия петък.

Общинари точат шпаги на мач, акцентира на 16 страница изданието. Става дума за благотворителния футболен двубой довечера - между служители в администрацията и общински съветници.

2600 искат 65 сираци, информира в заглавие на главата днешният брой на "Новинар юг". 2600 бездетни семейства от страната са поискали да осиновят сираче от Хасково. Броят на децата е едва 65.

Хлябът пада, налозите скачат, пише в челен материал на първа страница изданието. С 10 стотинки по-евтино се продава от петък типовият хляб в Хасково. За компенсация пък скачат местните данъци, четем в материла. За данък сгради и такса смет изданието информира в отделен материал на 4 страница.

Хора на боса Куйович с намалени присъди, акцентира на криминалната страница вестникът. Присъдите на д-р Николай Писков и на бизнесмена Стойко Дойчев са намалени от пловдивския апелативен съд.

Има шефове на държавни служби, които не знаят какво работят, твърди в интервю през вестника областният управител на Хасково Райна Йовчева. Губернаторката обяснява детайли от пилотния проект, според който се дават по-големи пълномощия на областния управител. Имена на нарочени за уволнения директори не се съобщават.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини