От х:

Днес в x:

12-годишна остави бебето си извън закона. Пияни шофьори с предимство в спешното пред болно дете. Преглед на печата

Ченгета гонят половин час 81-годишна крадла, инфирмира над главата си днешният брой на "Хасковска Марица". Известната на униформените баба Марийка успяла да измъкне десетачка от портмонето на пазаруваща жена, но жертвата я усетила и се развикала. Старицата имала зад гърба си 33 присъди.

Пияни шофьори с предимство пред болно дете, информира още на страницата изданието. Заради липса на отрезвител в спешното приемат почерпени водачи, а 13-годишно болно дете трябвало да чака повече от час за преглед.

Босът на "Деникер Милк" Валентин Завалов не яде сиренето си, акцентира вестникът. Хасковлията, който е председател на Млечния борд в областта, си поръчвал сирене от друга фирма, защото неговото било "всичко друго, но не и сирене".

Прекратиха делото срещу Полицая, информира вестникът на криминалната страница. Прокуратурата сама поиска връщането на делото за ново разследване заради пропуски в обвинителния акт.

Исламов източил пари от САПАРД, влиза в затвора, пише в разследване на вестника на 4 страница. С документи менте хасковският бизнесмен отчита 400 000 лв. от ЕС за строеж на мандра. В материла са публикувани данните от обвинението, становището на защитата, както и кратко досие на Исламов.

Ще има още трагедии, предупреждава вестникът на страницата "Общество". Повод за материала е трагичния инцидент на автогарата, при който загина 62-годишна жена.

20 евро пържола от нашенско бизонско, пише в челен материал "Новинар юг". В материала се описва фермата за екзотичните животни край Орлов дол, тополовградско.

От същото село е и другият акцент на първа страница – 12-годишна остави бебето си извън закона. Невръстната майка Тинка Харизанова не записала бебето на личен лекар, пропуснала първите задължителни ваксини.

Учителите с по 1 основна за Коледа, четем още в броя. По толкова ще получат педагозите в някои хасковски училища, които са се справили с делегирания бюджет и са натрупали спестявания.

Каруцар в кома, смля се в лада, пише изданието на криминалната страница. 73-годишният Тошо Тошев излязъл от черен път на асфалта и бил пометен от лада.

Кувертите по-скъпи с десетачка от лани, кът, пише още в броя. Става дума за новогодишните купони по заведенията, места все още има.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини