От х:

Днес в x:

Обвиниха мъж, насилствено блудствал с две деца

От Врачанската районна прокуратура обвиниха мъж за блудство и за незаконно задържане. Пламен Михайлов е обвинен за блудство с две момичета - едното малолетно, а другото непълнолетно. Михайлов  употребил сила и заплашвал децата. Той е обвинен и в противозаконно лишаване от свобода на три непълнолетни момичета,  съобщи news.vratza.com.

От декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив в центъра на Враца Михайлов неколкократно извършил блудствени действия с малолетната Р. Д. и непълнолетната П. Й. Той принудил двете момичета към извършване на интимни контакти без съвкупление чрез употреба на сила. Заплашвал децата, че ако откажат ще ги "изкара на магистралата и ще ги направи проститутки".

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

На 07 февруари 2016 г., в същото кафене, обвиняемият заключил в заведението три непълнолетни момичета, което ги принудило да потърсят съдействие от полицията. Предстои да започне съдебен процес срещу извършителя на тези престъпни деяния.

Източник: news.bg

Коментари в сайта

Последни новини