От х:

Днес в x:

Прокуратурата в КАТ-Хасково. Преглед на печата

Прокуратурата в КАТ, пише в челен материал на първа страница днешният брой на "Хасковска Марица". Проверка на "Пътна полиция" в Хасково започва окръжна прокуратура по нареждане на апелативна, пише вестникът. Проверката е разпоредена заради публикация в "Хасковска Марица", в която се описват патилата на Юлиян Тосков, чийто талон бил отнет на 12 август за превишена скорост в Харманли, а четири месеца по-късно документите все още не били пристигнали в Хасково. През това време човекът шофирал с акта, което обаче може да става само за един месец. Веднъж му удължили срока, втория път забравили.

Момата дебнал жертви и в Книжовник, пише изданието за вчерашното съдебно заседание, в което килърът Недялко Димитров бе оставен зад решетките с постоянна мярка.

Опел изгоря в Кенана, 81-годишен помля каруцар, е друг акцент от първа страница. Автомобилът пламна вчера в ранния следобед и изгоря до тенекия.

Джипитата с 4-цифрени бонуси за Коледа, отбелязва вестникът на втора страница. Парите са от неусвоените средства в Здравната каса, според някои от съсловието така им затварят устата заради готвените протести.

Хайки по магазините за Никулден, четем още в броя. 80 обекта са проверени от ДВСК в областта, съставен е само един акт за нарушение. Инспекторите съветват клиентите да не купуват риба извън хладилните витрини и камери.

Крадат 64 икони от храма в Хлябово, е акцентът на криминалната страница. По неизвестни причини крадците оставили най-ценната икона в църквата – оставена там още от руските войски през 1878 г. Иначе апашите задигнали дори расото на свещеника.

България е блато, рай за алигаторите, казва в голямо интервю за вестника депутатът Яне Янев.

Традиционната съботна рибарска страница този път съвпадна и с Никулден и авторът Щерю Щерев се е развихрил. Страницата е препълнена с рецепти за никулденски шаран.

Това бяха основните теми в днешния брой на "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини