От х:

Днес в x:

Измама в Пощенска банка. Хасково със затвор. Преглед на печата

Измама в пощенска банка, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". 120 000 лв. са източени от сметки на хасковлии, сред ужилените е и предприемачът Запрян Запрянов. Разследване на вестника установява, че мозък на схемата е Панайот Тенев.

Вдигат затвор за 1000 на Кенана, акцентира на първа страница изданието. Това е предвидено в инвестиционната програма на правителството.

Хранят 18-годишни с порциони за първолаци, пише още вестникът. Храната на големите деда в дом "Асен Златаров" в Хасково е със същия грамаж, както на 7-годишните. Информацията е от РИОКОЗ.

Издъхна простреляната Неврие, информира изданието. 19-годишната съпруга на убития в Димитроград Бейтула Юсеин почина в пловдивска клиника два дни след стрелбата.

Роко беше измислен бандит, целеха се в Доган, заявява в интервю за вестника известният адвокат Хари Харалампиев. Юристът беше защитник и на българските медици в Либия.

Политиците ни са простаци, фундаментални простаци. Това пък заявява в интервю скандалният политолог Стефан Гамизов.

Хасково със затвор, акцентира по темата и "Новинар юг". Всетникът допълва, че областният управител Райна Йовчева е протестирала срещу мястото, предвидено за пандиза – на Кенана.

Хасковлията средно с по 16 лева борч, акцентира още на първа страница вестникът. 1.6 млн. лв. дължат граждани на община Хасково. Изданието разделя тази сума на всички пълнолетни жители и получава 16 лева.

Църквата в Узунджово стана като Нотр Дам, четем още в броя. Храмът се сдобил с нови прозорци от цветно стъкло, с което заприличал на прочутата парижка църква.

8 училища с нови шефове, информира от втора страница изданието за приключилия конкурс за директори на школа. Пет от тях ще карат с временно изпълняващи длъжността.

Пироман пали 5 коли след 9 дози лепило, акцентира изданието на криминалната страница. Сергей Стоянов вчера застана пред съда по обвинение в палеж на автомобили по улиците на Хасково на 9 февруари тази година. В залатастанало ясно, че преди палежите младежът дишал 9 тубички с лепило. Процесът е отложен.

14-годишен краде дърва, дядо му си иска каруцата, четем още в броя. Малолетният внук на Симеон Симеонов от с. Брягово бил спипан с незаконни дръвца в каруцата и лесничеите я конфискували. Дядото пристигнал лично да си търси превозното средство.

Шаранът от багажник по-евтин с левче, пише още на страницата. Въпреки по-ниската цена търговец край пътя се оплаква от спадналия оборот.

Димитровград гостува за ЧНГ на Димитровград, пише на забавната 12 страница в броя. Сръбският адаш на Димитровград ще се представи с новогодишна програма.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини