От х:

Днес в x:

11 °C

Измама в Пощенска банка. Хасково със затвор. Преглед на печата

Измама в пощенска банка, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". 120 000 лв. са източени от сметки на хасковлии, сред ужилените е и предприемачът Запрян Запрянов. Разследване на вестника установява, че мозък на схемата е Панайот Тенев.

Вдигат затвор за 1000 на Кенана, акцентира на първа страница изданието. Това е предвидено в инвестиционната програма на правителството.

Хранят 18-годишни с порциони за първолаци, пише още вестникът. Храната на големите деда в дом "Асен Златаров" в Хасково е със същия грамаж, както на 7-годишните. Информацията е от РИОКОЗ.

Издъхна простреляната Неврие, информира изданието. 19-годишната съпруга на убития в Димитроград Бейтула Юсеин почина в пловдивска клиника два дни след стрелбата.

Роко беше измислен бандит, целеха се в Доган, заявява в интервю за вестника известният адвокат Хари Харалампиев. Юристът беше защитник и на българските медици в Либия.

Политиците ни са простаци, фундаментални простаци. Това пък заявява в интервю скандалният политолог Стефан Гамизов.

Хасково със затвор, акцентира по темата и "Новинар юг". Всетникът допълва, че областният управител Райна Йовчева е протестирала срещу мястото, предвидено за пандиза – на Кенана.

Хасковлията средно с по 16 лева борч, акцентира още на първа страница вестникът. 1.6 млн. лв. дължат граждани на община Хасково. Изданието разделя тази сума на всички пълнолетни жители и получава 16 лева.

Църквата в Узунджово стана като Нотр Дам, четем още в броя. Храмът се сдобил с нови прозорци от цветно стъкло, с което заприличал на прочутата парижка църква.

8 училища с нови шефове, информира от втора страница изданието за приключилия конкурс за директори на школа. Пет от тях ще карат с временно изпълняващи длъжността.

Пироман пали 5 коли след 9 дози лепило, акцентира изданието на криминалната страница. Сергей Стоянов вчера застана пред съда по обвинение в палеж на автомобили по улиците на Хасково на 9 февруари тази година. В залатастанало ясно, че преди палежите младежът дишал 9 тубички с лепило. Процесът е отложен.

14-годишен краде дърва, дядо му си иска каруцата, четем още в броя. Малолетният внук на Симеон Симеонов от с. Брягово бил спипан с незаконни дръвца в каруцата и лесничеите я конфискували. Дядото пристигнал лично да си търси превозното средство.

Шаранът от багажник по-евтин с левче, пише още на страницата. Въпреки по-ниската цена търговец край пътя се оплаква от спадналия оборот.

Димитровград гостува за ЧНГ на Димитровград, пише на забавната 12 страница в броя. Сръбският адаш на Димитровград ще се представи с новогодишна програма.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
23 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
23 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
23 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
23 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
23 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
23 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
23 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
23 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
23 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
23 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
23 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
23 яну 2021
Последни новини