От х:

Днес в x:

Майка налита да бие Върхатев. Конфискуват колите на 2000 длъжници. Преглед на печата

Майка налита да бие шефа на "Социално подпомагане" Георги Върхатев, съобщава в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Родителката излязла извън нерви заради спрените детски добавки. Тя била изведена от кабинета на социалния шеф от полицаи.
Скандалът със спирането на детските избухна преди дни. Парите не са изплатени заради липсващи бележки от училище, че детето е записано за тази учебна година.

Конфискуват колите на 2000 длъжници, е другият акцент от първа страница на "Хасковска Марица". Всички, които висят към общинската хазна с повече от 300 лева, ще бъдат предадени на частен съдия изпълнител, пише изданието.

Хванаха 4 кг. амфетамин в тайна операция на БОП, четем още на страницата. Трима са арестувани, ченгетата иззели голямо количество дрога. За операцията МВР криеше в продължение на няколко дни, впрочем все още продължава да крие.

Друг случай на прикриване изнася вестникът на криминалната страница. Шофьор блъснал с колата си униформен и духнал. Инцидентът бил прикрит от негов човек – полицай. За случая шефът на РПУ Хасково все още не подозира, с леко злорадсво отбелязва изданието.

Англичанин не плаща на майстор, взимат му джипа, четем още на криминалната страница. Айвън Дейвис останал без Паджерото си, защото не изпълнил договорка с майстора, който му ремонтирал вилата.

Има списъци за отстрелване на бизнесмени, твърди в интервю за вестника журналистката Соня Колтуклиева. Тя е сред малцината, допускани до затворения кръг на едрия бизнес в България и чужбина, била е канена и в империята на Бил Гейтс. Много интересно интервю.

Калайджии млатят британец, задигат му джипа, информира в заглавие над главата "Новинар юг". Димитър, съпругата му Веска и синът му Стоян са в ареста в Тополовград, твърдят, че британецът им дължи пари.

6 хасковски села заринати с боклук, акцентира на първа страница вестникът. Неприятната ситуация се получила заради аварирали камиони на фирма "Титан". От вчера извозването на боклука е възстановено, допълна изданието.

Интересен поглед към вчерашния световен ден за борба със СПИН предлага "Новинар юг" със снимката на първа страница – гълъби кълват захвърлени презервативи на улицата. Вчера доброволци раздадоха 1000 кондома в центъра на Хасково.

Задигат сейфа на тираджия, акцентира на криминалната страница "Новинар юг". 2800 евро били задигнати от жилището на Динко Господинов от Горски извор.

450 евро за квадрат в квартала на мечтите, четем още в броя. Толкова ще струва новото строителство в зоната от затворен тип до АГО.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини