От х:

Днес в x:

Развалят договора с Дусман догодина. Кушлев емна атентантора от Харманли. Преглед на печата

Община Хасково може да прекрати договора с фирма "Дусман", която сега храни детските градини и и социалните домове, информира от първа страница "Новинар юг". Причина за разваляне на договора е кризата и инфлацията.

Пъдят Емо Г. на улицата, акцентира още всекидневникът. Хасковският офис на федерацията на потребителите, чийто шеф е Емил Георгиев, може да остане на улицата, защото общината възнамерява да продаде сградата, в която се намират сега.

Себахтин: Лозева е като гестаповец, пише още изданието. Черното манто на атакистката Анюта Лозева в ОбС стресирала депесаря Себахтин Исмаил. Тя пък ще го съди за обида.

Такса смет и за празни домове, четем още в броя. Това реши ОбС Хасково в петък.

Ще изскочи ли Топлото в хасковския скандал с топлото, пита изданието в материал на 6 страница, посветен на сагата с дървата за огрев. На съседната 7 страница е публикувано интервю с новия член на ВС на БСП от региона – Жара Пенева.

Кушлев емна "атентатора" от Харманли, обявява в заглавие над главата "Хасковска Марица". Темата е разработена на цяла страница в броя, а повод за публикацията е искането за конфискация на имущество за 260 бона на Ангел Трендафилов от Харманли. Според представители на ъндърграунда полицията предприема тази акция, защото не може да установи атентатора срещу полицая Латю Латев, взривяван вече няколко пъти.

Пазарът полудя: 2000 евро за нива до магистралата, информира челно от първа страница изданието. Луда спекула се върти със земи до свиленградското село Пъстрогор, допълва вестинкът.

Скандалът между ДПС и Атака в хасковския местен парламент е намерил място и на страниците на "Хасковска Марица".

Младежи спретват незаконно среднощно рали, пише още в броя. Клипче от надбягване между БВМ и друга кола по пътя за Димитровград е качено в интернет, пише изданието и припомня, че наскоро са писали за подобен случай. Пилотите така и не са открити.


20-годишен живее в землянка в градската градина, четем още на страницата. Божидар, за когото вестникът е писал неведнъж, се прибирал в убежището си само нощем, денем го маскирал с найлони и шума.

Пияни фенове на "Нафтекс" вилнеят в Свиленград, отбелязва на спортната страница вестникът. Потрошен е магазин, неколцина бургазлии са задържани.

Сбъркана работа – плащат за реклама повече, отколкото за филм, казва в интервю за вестника Филип Трифонов, който гостува на хасковската публика с моноспектакъла "Западна Германия – отечество мое".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини