От х:

Днес в x:

20 °C

Развалят договора с Дусман догодина. Кушлев емна атентантора от Харманли. Преглед на печата

Община Хасково може да прекрати договора с фирма "Дусман", която сега храни детските градини и и социалните домове, информира от първа страница "Новинар юг". Причина за разваляне на договора е кризата и инфлацията.

Пъдят Емо Г. на улицата, акцентира още всекидневникът. Хасковският офис на федерацията на потребителите, чийто шеф е Емил Георгиев, може да остане на улицата, защото общината възнамерява да продаде сградата, в която се намират сега.

Себахтин: Лозева е като гестаповец, пише още изданието. Черното манто на атакистката Анюта Лозева в ОбС стресирала депесаря Себахтин Исмаил. Тя пък ще го съди за обида.

Такса смет и за празни домове, четем още в броя. Това реши ОбС Хасково в петък.

Ще изскочи ли Топлото в хасковския скандал с топлото, пита изданието в материал на 6 страница, посветен на сагата с дървата за огрев. На съседната 7 страница е публикувано интервю с новия член на ВС на БСП от региона – Жара Пенева.

Кушлев емна "атентатора" от Харманли, обявява в заглавие над главата "Хасковска Марица". Темата е разработена на цяла страница в броя, а повод за публикацията е искането за конфискация на имущество за 260 бона на Ангел Трендафилов от Харманли. Според представители на ъндърграунда полицията предприема тази акция, защото не може да установи атентатора срещу полицая Латю Латев, взривяван вече няколко пъти.

Пазарът полудя: 2000 евро за нива до магистралата, информира челно от първа страница изданието. Луда спекула се върти със земи до свиленградското село Пъстрогор, допълва вестинкът.

Скандалът между ДПС и Атака в хасковския местен парламент е намерил място и на страниците на "Хасковска Марица".

Младежи спретват незаконно среднощно рали, пише още в броя. Клипче от надбягване между БВМ и друга кола по пътя за Димитровград е качено в интернет, пише изданието и припомня, че наскоро са писали за подобен случай. Пилотите така и не са открити.


20-годишен живее в землянка в градската градина, четем още на страницата. Божидар, за когото вестникът е писал неведнъж, се прибирал в убежището си само нощем, денем го маскирал с найлони и шума.

Пияни фенове на "Нафтекс" вилнеят в Свиленград, отбелязва на спортната страница вестникът. Потрошен е магазин, неколцина бургазлии са задържани.

Сбъркана работа – плащат за реклама повече, отколкото за филм, казва в интервю за вестника Филип Трифонов, който гостува на хасковската публика с моноспектакъла "Западна Германия – отечество мое".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Поставете се на мястото на другите и опитайте да разберете и най-покварените. Необходимо е да се прави разлика. Ще станете неимоверно надеждни, спокойни и оптимистично настроени, ако сте удовлетворени и щастливи от връзката си с партньора. Ще имате късмет с парите. Дори и друг да ви ги дава, ще ги имате предостатъчно.
26 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Действайте предпазливо и осмисляйте всяка своя следваща стъпка. Необходимо е да имате доверие в хората, с които работите и в труден момент да се допитате до тях. Имате добри шансове, но бъдете готови за неочаквано развитие на делата ви.
26 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предвижданията ви са основателни и сте в състояние да ги реализирани, поне онази част, която касае вас самите. Късметът ще бъде с вас и мечтите ви ще се сбъднат, внасяйки настроение в душата ви. Бъдете по-толерантни към обкръжението си и не се превръщайте в досадници. Това отегчава.
26 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Избягвайте конфликтите. С тях не доказвате нищо, а се хабите много. Ще получите нови предложения и възможности за партньорство с влиятелен човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Късметът също ще ви съпътства. Не пренебрегвайте задълженията си към близките ви и се съобразявайте с чувствата им. Споделете вечерта си с любим човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде интересен и емоционално наситен. Вниманието на ви е погълнато от човек, чиито разбирания са сходни с вашите. Свързват ви общи интереси и ще предприемете стъпки към повече сближаване. Не е изключено да оставите работата си на заден план, но това не е препоръчително. Бизнес-делата ви изискват също внимание и работа. Грижете се и за близките си.
26 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Доволни ще останат онези творчески личности, които поставят щастието на другите, като водещо начало. Към тях съдбата ще бъде благосклонна, защото те са намерили верния път. Ако имате здравословни проблеми денят предлага успешното им разрешаване. Потърсете алтернативни решения.
26 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвайте се, желайте доброто на другите и ще се чувствате прекрасно благодарение на успехите, които бележите в личния си живот. Не се доверявайте безрезервно на колегите си, някой може да ви навреди. Необходимо е да се движите повече, ако започнете диета днес ще постигнете добри резултати.
26 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес правете повече добрини. Те ще се припомнят в подходящ момент, и това ще увеличи успехите ви. Приятелска сбирка ще ви разведри и донесе повече настроение. Случайно запознанство е възможно да прерасне в трайна връзка за неангажираните от вас.
26 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Като хора обичащи предизвикателствата и днес няма да пропуснете да бъдете там, където се случва всичко интересно. Захващате се с нещо, което ви се струва достатъчно перспективно и същевременно интересно. Умеете да привличате други хора за кауза, в която вярвате и за която работите. В личен план ви предстои интригуващо запознанство.
26 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Запазете добрия тон, за да не се поставите в деликатна ситуация. Овладейте емоциите си и свършете работата си без да ви се налага да влизате в пререкания с когото и да било. Нечия подкрепа ще внесе увереност в силите ви и ще ви помогне по-добре да организирате намеренията си за деня.
26 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Делови успехи ще бележат тази седмица. Финансовото ви благосъстояние значително ще нарасне най-вече благодарение на усилията, които сте положили в миналото. Направете близките си съпричастни на успехите си.
26 окт 2020
Последни новини