От х:

Днес в x:

Звънете на 112 при задръствания, съветва МВР шофьорите

При затруднение в движението по пътищата от полицията призовават водачите да подават сигнали в полицията или на тел. 112. От ведомството на Румяна Бъчварова признават, че трафикът по основните пътни артерии е интензивен.

Трафикът и по трите магистрали в страната е усилен. По информация на ГД „Национална полиция“ в района на тунел Витиня на автомагистрала "Хемус" се е образувала тапа заради ремонтите, които са там и пренасочването на двупосочно движение в едната от тръбите на тунела.

Интензивен е трафикът и към граничните пунктове – Кулата и Маказа. Към Бургас движението също е натоварено. В началото на града се е образувала колона, изпратени са допълнителни мобилни екипи на пътна полиция.

От дирекция "Национална полиция" призовават шофьорите да подават сигнали в полицията или на тел. 112 при затруднение на движението по пътищата. Тази информация ще е полезна за по-бърза реакция от страна на пътна полиция и вземане на допълнителни мерки за предотвратяването на образуване на нежелани колони от изчакващи автомобили.

Служителите на реда напомнят на водачите да шофират с максимално внимание, съобразена с пътната обстановка скорост и да се съобразяват с въведените временни сигнализации на пътя.

След намаляване на трафика от полицията ще засилят проверките за скорост.След 22:00 часа в събота, 3 септември, до 02 часа на 6 септември, е планирана поредна превантивна акция. В нея пътните полицаи ще следят и ще проверяват водачите за шофиране след  употреба на алкохол или без да притежават свидетелство за правоуправление.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини