От х:

Днес в x:

Скандалните реплики "малоумник" и "мърльо" в яслата извадени от 27 часа запис

"Ти малоумен ли си, немирник!" "Абе, престани да си ядеш ноктите, мърльо такъв!" Това са две от репликите, които лелка в ясла отправила към малки деца и които възбудиха вълна от недоволство, след като майка сложи записващо устройство в джоба на детето си.

"Изслушала съм записите. Те всъщност са три. И трите са по 9 часа. Аз съм изслушала два от тях. Тези реплики са извадени от контекста на тези дълги разговори", обяви друга майка на дете от същата ясла пред Нова телевизия.

Самият случай доведе до огромно недоволство, след като бе възприет като тормоз и насилие над двегодишно дете в детска ясла в софийския квартал „Обеля”.

Сигналът бе подаден от майката на детето – Илияна Солакова. Момченцето споделило пред майка си, че е ударено по главичката. Затова тя решила да се увери, че се случва нещо лошо и сложила устройство в джоба на детето, с което да запише какво се случва. 

От детската градина уточниха, че става въпрос за помощник-възпитателка – леля Таня. Тя била напуснала. Директорката на градината определи действията на Солакова като абсолютно незаконни. Не вярвам на този запис, добави директорката, но каза и, че „тази жена повече няма да работи в детската градина”. Имало родителска среща, но Илияна Солакова не получила подкрепа от други родители. Направена е проверка и е установено, че директорката е предприела необходимите действия.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини