От х:

Днес в x:

Охранител в дискотека преби жестоко млад мъж

Задържан е един от охранителите на дискотека „Планета Пайнер“ в Пазарджик, който в ранните часове вчера жестоко преби млад мъж, заради словесни пререкания.

32-годишният Стефан Димитров е със счупен череп и кръвоизлив в мозъка, предаде БНР. 

25-годишният охранител е от пазарджишкото село Ивайло. Той се разследва за нанасянето на средна телесна повреда. 

Побоят е станал около 4 часа вчера сутринта. Стефан Димитров и семейството му са празнували с приятели рожден ден в дискотеката. След като охранителят ги приканил да си тръгват, последвал въпрос: „Какво каза?“ и оттам е започнал конфликтът. 

"Явно охранителят се ядоса, че му задаваме въпрос, тъй като не го разбрахме от силната музика и започна да блъска мъжа ми", обясни съпругата на пребития Спаска Димитрова. 

След като семейството напуснало дискотеката, охранителите подгонили Стефан и на 20 метра от дискотеката ги пребили. 

В момента 32-годишният мъж е с фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив в пазарджишката болница, предстои му операция. Той е компютърен програмист, баща на 7-годишно дете е и никога до сега не е участвал в подобни конфликти.

"Просто дойде охраната и ни каза, че трябва да се преместим на първия етаж. Аз не го разбрах.Аз му казах, че не съм го чул и го попитах пак, а той си помисли, че съм му казал какво ли не и тогава ме нападна", разказва Стефан Димитров пред bTV. 

Според говорителя на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, при проверката са установени множество нарушения в дейността на охранителната фирма на дискотеката.

"Установено е манипулиране на дата на едно от свидетелствата за съдимост на охранител. Материалите от това ще бъдат изпратени в РПУ – Пазарджик и впоследствие докладвани на прокуратурата за евентуално образуване на съдебно производство за подправяне на официален документ", обясни Стоянов.

Преглеждат се и всички записи от камерите пред дискотеката. Разпитват се и свидетели.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини