От х:

Днес в x:

Заловиха Октавиан в колет от Хасково. 22-годишен се застреля от любов. Преглед на печата – 11 ноември

Мраморна глава на римски император, вероятно на Октавиан Август, е конфискувана от митничари в столицата, а колетът е бил изпратен от Хасково, информира над главата си днешният брой на "Новинар юг".
Скулптурата отива при Божидар Димитров в националния исторически музей.

Хлебарите помпят цената на хляба, обявява на първа страница изданието. Според мелничари реалната цена на насъщния е 80 стотинки.

20 лева глоба от вчера за шофьор без светлини, пише още на първата си страница вестникът. Катаджиите ще глобяват и за износени гуми и неработещи чистачки.

Арестуваха бандит за грабеж на колега, четем на криминалната страница. Рецидивистът Огнян Ангелов обрал друг криминално проявен, като го заплашил с нож. Нападателят е арестуван.

До дни: БСП 2 в община Хасково, информира за декларацията на отцепниците от общинската конференция на червените изданието.

Първанов след Григор в Мъж на годината, четем още в броя. Хасковският тенисист изпреварва в класацията президента, министри и политици.

Топих братя за убийство под полицейски натиск. Под това заглавие – признание, е публикуван материал за Даурий Христов – основният свидетел на обвинението срещу двамата братя Йонко и Георги Илчеви, които бяха оправдани от съда.

22-годишен се застреля от любов, открива днешния си брой "Хасковска Марица". Симеоновградчанинът Красимир Славов се гръмнал в слепоочието в Бургас, където живеел с приятелката си.

Бавят с година пътни обекти в областта, акцентира на първа страница вестникът. Ремонтите на 5 отсечки под въпрос, страната ни сама иска от ЕК да спре парите по ИСПА, добавя изданието.

В БСП Хасково реставрират комунизма. Така интерпретира темата с отцепниците от общинската конференция на социалистите изданието.

Хайка за нелегални цигари започват от комисията за защита на потребителите информира още вестникът.

Кризата удари яхтения бизнес, пише челно на криминалната страница. Сделки на яхтен бос от Хасково за 1.5 млн. евро пропадат заради финансовата криза. Клиенти му били предимно стоителни предприемачи и мутри.

Пращат на сексолог обвиняем в убийство, четем още на страницата. Христо Лазов от Димитровград ще бъде консултиран от сексолог заради зверското убийство със сексуални елементи това лято.

Джипитата готвят стачка, затварят кабинетите след 22 ноември, информира изданието. Материалът е на страницата "Общество".

Мезек става първото екоселище в България, четем още в броя. На темата е посветена цялата 10 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини