От х:

Днес в x:

23 °C

Бандит налита с нож на ученик. Фалшификатор офейка заради гаф на Виена. Преглед на печата – 22 октомври

Бандит налита с нож на ученик, съобщава в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Въоръжен пробвал да обере апартамент в блок №29 на димитровградската улица "Димитър Благоев" вчера, но бил заварен от детето на собственика. Апашът го заплашил с ножа и духнал. Няколко часа продължило издирването му от полицията, включително с куче следотърсач. До редакционното приключване на броя бандитът не бе заловен, пише изданието.

Кметски брат "изкъпа" село с опасен хербицид, акцентира на първата си страница вестникът. Жителите на Гълъбец скочили срещу Фаик Мехмедалиев, който изсипал на мегдана препарата и боядисал площада в червено. Бизнесменът твърди, че е безопасен.

Отрязаха Сърница от филиал на училище, четем още в броя. В дневния ред на заседанието на ОбС в Минерални бани изобщо не е включена точка за обсъждане на проблема. Жители на селото заплашиха, че няма да пускат децата си да пътуват до близкото Караманци и ще ги спрат от училище.

Пускат "Кораба" в парк "Марица", пише още на страниците на "Новинар юг". Известният плувен басейн щял да бъде реставриран според проектите на димитровградската община.

Фалшификатор офейка заради гаф на Виена, открива днешния си брой "Хасковска Марица". Заради закъснялото писмо от Австрия Айнур Иляз, обвинен във фалшифициране на документи и евро, се измъкна от ръцете на правосъдието. Той бе освободен от хасковския съд рано сутринта миналия понеделник, защото срокът на законното му задържане изтече. Два часа след това пристигнали документите от Виена, но вече било късно. Асеновградчанинът вече бил духнал. Обявен е за общодържавно издирване.

Школските автобуси без вериги за зимата, информира в челен материал на първа страница изданието. Проблемът бе поставен на областното съвещание за готовността за зимата. Оказва се, че никой не е помислил за това. Репортери вчера попитали МОН по въпроса, но оттам мълчали.

Раздават якета на първолаци, акцентира още на първа страница изданието. Вчера дрехите пристигнали в Хасково, от днес ще ги раздават социалните служби по места.

Път на ужасите поема трафика на Харманли, четем още в броя. Алтернативното трасе задръстено броени часове след като пое автомобилния поток, пише изданието. Шофьорите вече го нарекли "Път на ужасите".

Хванаха телефонен измамник, акцентира изданието на криминалната страница. 19-годишен от Харманли, метнал по телефона баба с 2 бона, е разкрит и арестуван. Криминалистите намерили и тримата, обрали бензиностанция в града наскоро. Те също са зад решетките.

На Ямача поставят нов ултиматум за пари, акцентира на спортната страница вестникът. 6-има играчи на "Хасково" напускат отбора, ако до петък няма пари.

На Кенана: Пускаш фурната, пералнята аут, четем на страницата "Общество". Повод за материала е започналото разследване на ЕVN от комисията за защита на конкуренцията след жалба на живеещи на Кенана. Слабият ток е една от големите болки на вилната зона.

Повдига ми се от имитацията на живот, казва в интервю за вестника режисьорът Георги Михалков. Неговият спектакъл "Няма да платим, няма да платим" по Дарио Фо е в афиша на хасковския театър през ноември.

Това бяха основните теми в днeшния регионален печат. Подробности – във вестниците.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини