От х:

Днес в x:

Павлина и Николай от “Гранд” отказали участие в "Dancing Stars"

Павлина Вълчева и Николай Манолов, треньори на хасковския клуб "Гранд" отказали участие в шоуто "Dancing Stars" по bTV. Известната танцова двойка била поканена да участва в кастинга през август. Друга, по-сериозна покана обаче - за фестивал на световно ниво през ноември, принудило хасковските танцьори да откажат участие.

Павлина и Николай не уточниха за какъв фестивал става дума, защото били леко сеуверни. Но казаха, че ако всичко е наред, в началото на ноември ще пътуват за световна сцена.

Друга причина да откажат участие в шоуто на bTV била, че двамата са свикнали и предпочитат да танцуват заедно, а не с други партньори. Освен това преценили, че спектакълът по телевизията няма да ги обогати по никакъв начин професионално.

Известната ни танцова двойка дава висока оценка на стартиралото по bTV шоу. Според тях обаче професионалните танцьори в него не са активни състезатели в момента. Те са бивши шампиони, но сега са или без партньори, или нямат планирани участия до края на годината, смятат двамата танцьори.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини