От х:

Днес в x:

Beat Brothers: Omar и Lilou ще дават уроци в Хасково

Две световни звезди на брейка – американецът Omar- Jive Turkeys и французинът Lilou – Pokemon ще проведат два уоркшопа на 5 септември от 18 часа в Младежкия център в Хасково, съобщиха днес от културната институция. Демонстративните уроци на майсторите предхождат откриващия се на следващия ден международен турнир по брейк. Състезанието е насрочено за 18.00 часа на 6 септември на спортния комплекс "Спартак".

Ще участват четири български и четири чужди отбора. Чужденците са от Мароко, Холандия, Турция и Румъния, обявиха двамата организатори Даниел и Николай (на малката снимка). Те допълниха, че гостите са сред най-добрите в света в атрактивния танц. В турнира освен хасковлии ще се включат и "Електрик фарс", който представи България на международното състезание тази година, "Пластик риф" от Ямбол и "Ефект" - Плевен.



Водещ на състезанието ще е рапърът Спенс. Dj`s ще са двама българи – Phase One – SleepWalkingz и Gerge. Входът за атрактивното състезание ще бъде 5 лева, допълниха организаторите.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини