От х:

Днес в x:

8 сантиметра е идеалният размер, Турски милионер реставрира християнски храм, Спряха 26 кг ефедрин на границата. Преглед на печата 20.08.2008

34-годишен запали шкода заради чаша ракия е водещото заглавие на Хасковска Марица. Криминално проявеният мъж драснал клечка на колата, защото собственикът му отказал алкохол. Всъщност става ясно, че се чака полицията да изясни дали Петко Петков, вбесен от отказа на магазинера Румен Атанасов е извършител на палежа. Изгорялата към 2 часа след полунощ шкода вече за нищо не ставала, според признанията на собственика.

Шофьори и механик-водачи най-търсени в армията е друго заглавие в днешния брой на Хасковска Марица. 97 са свободните места в Хасково, изпитват мераклиите във Велико Търново.

Спряха 26 кг ефедрин на границата, информира още вестникът. Наркотикът е открит в лек автомобил с немска регистрация, управляван от 34-годишен немски гражданин.

Основният ремонт на църквата „Животоприемний източник" в Свиленградския квартал Гебран се ремонтира с парите на Фуат Гювен. Сумата е около 60 хил.лева и ще бъде предоставена от турския милионер след като свиленградския кмет отправи молба към него да дари известна сума за реставрация на храма, четем още на 3 страница на Хасковска Марица.

Жандармерист цели 2 коли, бяга е челното заглавие на Новинар. Допълнението е – с 2,7 промила алкохол в кръвта.

Градят Александрово-2 с 324 тракийски камъка е материалът на първа страница на Новинар. Блоковете са от материал, който са използавали самите траки при градежа на оригинала, съобщава реставраторът Владимир Цветков. Точно такива камъни от вкаменена вулканична пепел се доставят от кариера край Кърджали.

Бавят инсулина на 7000. Цифрата се отнася за болните от диабет в областта. В Хасково болните са 4500. От бавната и тромава процедура по изписването на жизненоважното за тях лекарство се оплаква пред Новинар председателят на Съюза на диабетоболните в Хасково Дора Александрова.

8 сантиметра е идеалният размер, четем на последна страница на Новинар. Разкритието прави 16-годишната димитровградчанка Венеса Петрова. Моделът на визаж има предвид височината на токчетата и предстоящото надбягване с токчета по централната градска алея на Димитровград на 31 август.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини