От х:

Днес в x:

Йовчева поздрави Григор Димитров с писмо

Областният управител Райна Йовчева изпрати поздравителен адрес до 17-годишния шампион на 122-то издание на тенис турнира "Уимбълдън" за юноши Григор Димитров, съобщиха от администрацията на губернаторката.

В него тя поднася своите сърдечни поздрави за невероятния триумф на първия българин, вдигнал купата на турнир от такъв голям ранг. "Светът видя едно момче, което стисна зъби и не отпусна ръка от болка, напротив – вдигна я нагоре, към върха. Безспорният Ви спортен талант, воля и хъс за победа са достойни за уважение", пише в поздравлението си областният управител. И продължава: "С Вашето постижение направихте най-добрия PR на родния си град и на областта. С успеха Ви се гордеят хилядите жители на региона. "Нашият Григор", казват всички. Приемете моята благодарност за това, че допринесохте за доброто име на област Хасково и на България."

Райна Йовчева пожела на Григор да прави горди хората от областта всеки път, когато излезете на корта. "Преследвайте все така упорито мечтите си. С това Вие ще осъществите и мечтите на България", казва още в поздравителния адрес областният управител.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини