От х:

Днес в x:

Кървави жертвоприношения в Баните

Главата на боядисаното в синьо теленце бе отрязана ритуално днес от кръвожадни фенове на ЦСКА, които са на тридневен национален събор в Минерални бани. Първоначално бе предвидено кървавият ритуал да стане на стадиона, но шефът на фен клуба Димитър Анеглов Дучето отсъди, че може да си навлекат гнева на по-сдържаната публика. Затова двете боядисани в синьо добичета – телето и една овца, бяха откарани на тайно място, където набързо им отрязаха главите.



Днешния ден преминава в спортни състезания – футболни срещи между червените фенклубове от различни градове на страната. Организаторите срещнаха сериозни затруднения да открият достатъчно трезви фенове, за да ги запишат в своя тим. Търсеха се предимно играчи, които да са пили до три ракии. Поради липсата на дрегер записването ставаше само срещу честна дума. Видимо си личеше обаче, че този метод не е особено надежден.



Тази вечер е състезанието по най-изразителна обида към вечния враг – "Левски". Подробностите ще станат известни утре. Тогава е и последния ден от събора на червените фенове.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини