От х:

Днес в x:

Виагра и секстуризъм

По време на обиколка из изложението "Произведено в България" открито в Двореца на културата и спорта във Варна румънски и германски туристи нападнаха щанда за билкова виагра.

Семената от прочутата билка лофант продаваше 85-годишният Георги Пенев. "Пиете чай и ставате като тигри в леглото!", убеждаваше туристите без преводач търговецът.

Дядо Георги е пренесъл билката от Кримския полуостров у нас и я отглежда в градината си във варненското село Каменар. Чужденците купували по дузина пакетчета с ценното семе за секс срещу 10 евро. Ентусиазирани от очаквания ефект, те дори не обърнали внимание, че обявената цена е в лева, а не в европейска валута.

Във Велинград пък фармацевти се похвалиха, че печелят основно от продажба на презервативи и виагра. Според тях причина за високия оборот са организираните семинари и екскурзии, които заливат столицата на минералната вода в събота и неделя. Освен всичко останало лекарствата, които възвръщат мъжествеността, съвсем не са евтини. 4 хапчета по 20 милиграма "Левитра" струват по 80-90 лева. 4 сини хапчета "Виагра" по 25 милиграма са от 87 до 94 лв. За 4 броя от по 100 милиграма ще броите до 132 лв.

Източник: bgvesti.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини