От х:

Днес в x:

Риалити телевизия тръгва у нас

Сто процента риалити програми ще излъчва от 12 май телевизионният канал Нова +, разпространението на който ще бъде чрез кабелни оператори и сателит.

Най-успешните риалити шоута, наложили се в световен мащаб, ще съставят програмата на Нова+, която първоначално ще започва в 7.00 ч. сутринта и ще завършва в 2.00 ч. след полунощ.

Сред топ заглавията е холандското издание на "Златната клетка" (Golden cage) - от създателите на "Биг брадър". Наградата е златна клетка, която всъщност представлява много голяма луксозна къща.

В прайм тайма са също: най-успешното готварско шоу с оригинално заглавие е "Hells kitchen", в чиито английски и американски издания участват световни шампиони, медийни звезди, топ модели; "Extreme makeover: home edition" (Пълна промяна на къщата) - американци получават изцяло нов облик на домовете си, докато са във ваканция; "Exposed" - най-популярното шоу на МТV за запознанства и срещи.

През почивните дни са включени "I want to be...Paris Hilton" (Искам да бъда...Парис Хилтън); шоуто за оцеляващи "Im a celebrity - get out of here" и "First love - second chance", в което разделили се вече половинки ще имат втора възможност да се съберат отново.

99 на сто от продукцията по Нова + ще бъде дублирана на български език, а от следващата година тв каналът ще има собствено риалити шоу. На първо време аудиторията ще може да си припомни най-силните моменти от "ВИП брадър 2" с участието на Азис и Китаеца, Катето Евро, ДесиСлава, Христина и Здравко, Венета Райкова и Тишо, Дим Дуков.

В реално време ще се излъчват и части от предстоящите нови издания на "Биг брадър" и "ВИП брадър".

Нова + е вторият телевизионен канал, собственост на медийната компания "Антена груп" в България. Оперативен мениджър ще бъде Иван Тодоров, а програмен мениджър Ралица Манчева, и двамата дългогодишни кадри на Нова телевизия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини