От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 24 април

Ивайловград с право на 6 болести. Под челното заглавие на „Новинар юг" днес четем, че иваловградчани имат право да лекуват само 6 болести в местната болница. Толкова са клиничните пътеки, по които лечебницата е сключила договор със Здравната каса. Ако пациент от общината пипне примерно заушка, или го заболят бъбреците, трябва да си търси друга болница. Може дори да бъде транспортиран с единствената линейка на болницата, ако тя е свободна.

Свещите на тротоара 5 пъти по-евтини, информира водещата публикация. В Траурния обреден дом в Димитровград продават бройката за 2 стотинки, в църквите преди Великден най-тънките са по 10 стотинки.

Хаджииванов пое ЛИДЕР в региона, съобщава дописка на втора страница. Управлявалият два мандата община Димитровград инженер Димитър Хаджииванов вече е областен координатор на новата партия ЛИДЕР.

И още от заглавията в броя днес: Пиян помля втора лада за седмица. Пазар за 300 000 лева вдигат в Симеоновград. Индустриален парк съживява икономиката на Свиленград.

Пиян открадна кола и се заби в канавка, челно съобщава „Хасковска Марица". 26-годишен мъж от Стамболийски нацели с автомобила си тролей.

С мегаремонти школата наддават за ученици, е озаглавена водещата публикация. Готвят пълна реконструкция на сградата и стаите в Основно училище „Иван Рилски".

Прекършен явор се стовари на метри от деца- друг акцент от днешното издание на вестика. Инцидентът е станал на улица „Гоце Делчев" в Хасково. Предписания за санитарна сеч заливат „Екопрогрес", работниците не смогват.

В четвъртък „Хасковска Марица" пише още: Разясняват забраните в земите по „Натура 2000". „Да за Димитровград" обединява дясното. Осветяват чешмата в „Свети Димитър".



Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини