От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 22 април

Новинар Юг": „Колят войник в бар"- челото на информационния всекидевник. Пламен Пейков с дълбока рана в лумбалната област, приятелят му Теодор зашит и изписан. Дирят нападателите в Димитровград.

„55 храма под ключ за Великден"- водеща тема в „Новинар". Едва 15 свещеници обслужват 70-те църкви в региона. На архиерейския наместник са поверени 14 села.

„Търсят 6 млн. лв. за планетариум"; „Медицинският център в Димитровград пак със 7 бона печалба"; "Редят изложба от минерали в Свиленград"- четем във вестника.

От втора „Новинар" информира: „МС рови в държавния резерв на Хасковско". Проверката е първа от 6 г. насам. Комисията е пратена от Станишев, ръководи я секретарят по сигурността Иван Дочев- четем в дописката.

„Оставиха в ареста окралите „Химмаш"; „Клаксон подплаши кон, каруцарят му се преби"; „Съдът глоби свидетел по дело за убийство"- пише още „Новинар Юг".

„Хасково №1 сред 150 дестинации в света"- оптимистично заглавие от страниците на вестника, под което ще прочетем: На международното туристическо изложение във Велико Търново общината с приз за най- динамично развиваща се в бранша.

Инцидентът от хасковския бар е чело и в другото хасковско издание. „Клане в бар прати двама в Спешното"- е заглавието на „Хасковска Марица", която допълва- момчетата сами успели да се доберат до Бърза помощ.

„Елтабло зее разбито в центъра"- алармира „Марица" и допълва: Малки деца щъкат край съоръжението по „Съединение".

„Тополите отключиха сезона на алергиите"; „Влагат милиони в пътищата на областта"; „Лозен на бунт срещу камиони"- четем на първа страница във вестника.

От втора „Марица" информира: „Контейнерите за пластмаса препълнени". Клошари оказва се обаче изпреварват „Титан" в разделното сметосъбиране.

„Инвалиди стоят прави на събрание"- четем във вестника, който допълва: Заради препълнения клуб мерят ортопедични обувки на тротоара.

В броя на „Хасковска Марица" днес ще прочетем още:„Подхващат Пеньо- Пеневите празници"; „800 участват в Дните на младежка активност"; „Детски творби чакат благотворители"


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини