От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 10 април

Петров издънил БОП-Хасково, е челното заглавие на „Новинар юг" днес. Пред парламентарната комисия по вътрешна сигурност Ваньо Танов твърди, че сегашният главен секретар на МВР в отпуск Валентин Петров, е изискал през 2005 година информация за двама от наркоканал в нарушение на закона.

2 улици отрязани от вода, е темата на водещата публикация. Мрежите на „Ятак" и „Чая" в Хасково са незаконни. Не могат да се изчислят загубите, тъй като дори нямало водомери в къщите. Водоподаването им е прекъснато вчера.

Чиста вода от Марица ни обеща Гагузов. Под заглавието следва информация за вчерашното посещение на регионалния министър в града. Заради мангана започва изграждането на пречиствателни станции в хасковските общини, черпещи от реката.

С 10 лева скочи външната изолация за година, пише още „Новинар юг". Фирмите едва смогват от заявки през тази пролет за панелките в Хасково.

И още от заглавията в броя: Община Димитровград раздава 14 000 тротоарни плочки по селата. Разстрелът на Георги Стоев го превърна в бестселър. Пчелари скочиха срещу пръскането на Кенана.

Бият и грабят грък след секс с проститутка в Харманли, челно съобщава „Хасковска Марица". 56-годишният чужденец е бил натикан от неизвестни в таксиметрова кола.

Чакат възражения от засегнати по „Натура 2000" е озаглавена дописка на първа страница. Всички собственици, чиито земи попадат в защитените зони Марица-Първомай, Бяла река и Злато поле, могат да се запознаят с режимите, които ще действат в тях.

Искат застава за ловна база, пише още „Хасковска Марица". Граничната застава в село Михалич е обект на засилен инвеститорски интерес. Местни бизнесмени искали да я превърнат във вила за ловни излети.

НДСВ координатори срещу Динко Динев-политическата тема в броя днес. Областният лидер говорел от тяхно име, без да ги пита. Повод за реакцията е обявеното от Динев решение НДСВ-Хасково да иска оставките на заместник-областния управител Росен Кузев и на военния министър Веселин Близнаков.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини