От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 2 април


"Палят за трети път ченге", е водещото заглавие в днешния брой на "Новинар Юг". Вчера изгоря джипът на Латьо Латев, няколко месеца по-рано лумнаха другата му кола и вилата, е допълнението в дописката.

"Мартенска пепелянка хапе мъж", е другото чело на първа страница. 44-годишен от село Крепост оживя, след като бе клъвнат от влечугото в местната черешова градина.

Още едно заглавие с отрицателен знак от челната страница, придружено със снимка: "Пожар в подстанция от гръмнала крушка". Късо съединение във фасунгата на лампа едва не остави вчера сутринта областния град без електричество.

"Спират хасковските експонати за Япония", четем още на страниците на "Новинар Юг". Десетте експоната от Регионалния исторически музей трябваше да участват в обща изложба, показваща тракийското наследство по българските земи.

"Две в едно, трима доктори напускат", е заглавието с адрес Димитровград. Сливат Първо и Второ вътрешно отделение в димитровградската болница, 3-ма лекари специалисти отиват в други лечебници.

"6 фирми обучават с пари от Европейския съюз служителите си", пише още "Новинар". Въпросните фирми са спечелили проекти за обучение на служителите си по една от оперативните програми на ЕС - за човешките ресурси.

"Касата хвана болница в нарушения", това заглавие с адрес Димитровград е едно от челните в новия брой на "Хасковска Марица". Сериозни нарушения са констатирали специалисти от Районната здравна каса след проверка в димитровградската болница "Света Екатерина".

И още едно чело от града на младостта: "Творци търсят лауреат за Националната литературна награда "Пеньо Пенев". Наградата се връчва веднъж на 2 години в рамките на едноименния поетичен празник през май.

"Плащат премиите за тютюн реколта 2007", е също водещо заглавие, но от Ивайловград. Производителите могат да получат парите си чрез открита служебно банкова сметка.

"Пазарът на коли в Хасково наводнен, клиентите кът", пише още "Марица". Купувачите търсели най-вече евтини автомобили на цена до 2-3 хиляди лева.

"Искат сливане на помощни училища в Тополовград", четем още в новия брой. Определеното за закриване помощно училище в града да стане филиал на школото за деца с увреждания в Харманли, предлага в писмо до просветното министерство ръководството на училището и Общината.

"Улица "Стамболов" светва до дни", "Формация "Рона" на върха с 5 купи", "Музеят на тракийското изкуство готов до година" – всичко това - в днешния брой на "Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини