От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 1 април

Спецгрупи ще бранят нивите, челно информира „Новинар юг" днес. В Хасково полицията и жандармерията ще арестуват всеки, пуснал животни в чужда нива.

Площадките за дървени въглища-незаконни, е озаглавена водещата публикация. От днес се забранява производството на дървени въглища на площадки чрез открит способ. За първо нарушение глобата е от 1000 до 5000 лева.

Пак стрелят с „Калашников" на заставата край Мезек, четем на втора страница. Според бивши гранични офицери и сержанти казармата може да стане музей на соца. Те смятат, че ще се върже тематично с византийските и римси паметници в района.

Съдят кмета Мърфи за кражба на камази-друг акцент от днешното издание на вестника. Управникът на Сталево и негов съратник са обвинени, че задигнали два камиона от Плодовитово преди 9 години.

Френска фирма е в дъното на скандала с тъкани и органи, казва в интервю за „Новинар юг" съдебният лекат Христо Еленски. Според него 80 на сто от българските хипофизи за изнас са брак.

Скандален кмет на съд за крадени камиони, информира днес и „Хасковска Марица". Панчо Панушев-Мърфи за пореден път изправен пред закона.

Строеж остави Енергото без ток, е темата на водещата публикация. Административни сгради в центъра на Хасково бяха без захранване близо час.

Яшарали сменя Феим-Петър? Под заглавието с въпросителна четем, че бившият главен секретар на Външно министерство Яшарали Ахмед е сред спряганите за мястото на подалия оставка миналия понеделник зам-министър на въшните работи Феим Чаушев.

Емел Етем отказва помощ на наводнени свинари в Свиленград, е голямото заглавие от втора страница. Заведете дело срещу фирмата, скъсала дигата на Марица, съветват от София.

И още от заглавията в броя днес: Куйович трепери за живота си. Община Димитровград в люта битка с шофьорите-нарушители. Всяка нива с охрана, хайвани без надзор в ареста.



Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини