От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 17 март

Обръчи точат автошколите, е челното заглавие на „Новинар юг" днес. Частни корпоративни интереси са причина за предстоящите протести на инструкторите, коментира хасковският им председател Валентин Пашов. Близки до тройната коалиция фирми лобират за задължителното купуване на апаратура и мултимедия, коментира Пашов. Той ще участва в преговорите по проблема с транспортното министерство.

150 лева глоба за къпане в шадраван, предупреждава водещата публикация. Димитровград въвежда жестоки санкции за замърсяване и унищожаване на зелената система в общината.

Реставрират вила „Армира"-друг акцент от първа страница на ежедневника. След като приключиха проучванията на Голямата тракийска могила край село Свирачи, археолози започнаха работа по реставрирането на античната вила „Армира".

Арестуваха хасковлия с амфетамин и канабис, съобщава още „Новинар юг" в понеделник. Криминалисти откриват дрогата в джобовете и жилището на 23-годишния Даниеил Сталев.

Обор с 30 овце вмириса квартал Македонски, челно информира „Хасковска Марица". Според общината казусът е неразрешим.

Йеховисти атакуват Хасково за Великден, е озаглавена водещата публикация. Имаха наглостта да раздават брошури в двора на църквата, казва архиерейският наместник Антоний Енев.

Другите акценти в броя днес: Вдигат камбанария на църквата в Бориславци. Ракиен казан замърсява Каяклийка. Запечатаха магазин, укрил доходи.

За бюрократите хората с нови сърца се водят излекувани, е темата на страница „Живот". Със 175 лева месечно живее първата жена в региона с кардиотрансплантация.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини