От х:

Днес в x:

Феновете на ЦСКА скочиха срещу Ивелин Попов

Привържениците на ЦСКА поискаха сурово наказание за национала Ивелин Попов, съобщава "7 дни спорт". Играчът на Литекс ги провокирал с неприлични знаци при 0:0 на Армията в събота.

Веднага след двубоя се тиражира мнението, че ЦСКА ще бъде наказан с мач без публика, заради хвърлените по посока на терена предмети.


"Всеки път, когaто идваше да изпълнява корнер от страната на сектор "А", ни обиждаше. Първия път с ръка показа, че сме ненормални. Освиркахме го. После обаче пак дойде, застана с лице към нас и демонстративно се хвана за пакета. След края на мача показа и това, което преди време направи вратарят на Левски Георги Петков", разказа шефът на фенклуба на ЦСКА в Димитровград Румен Петков.

Попов, който е юноша на Левски, бе засипан с бутилки на път към тунела. Някои от червените фенове дори опитаха да слязат на пистата и да се саморазправят с него. Причината - с чупки в кръста и с ръце Попов демонстрирал полов акт.


Грозната случка е заснета и от камерите на Канал 3. За подобно нещо миналия сезон БФС наказа за два мача вратаря на Левски Георги Петков.

"Това не се случва за първи път. На мача в Ловеч Попов отново ни показа неприлични жестове. Именно тогава бе счупена оградата", разказаха от червената агитка.

"Кого обижда това момче? Не нас, а първо себе си. Обижда клуба, собственика Гриша Ганчев, треньора Миодраг Йешич, съотборниците си. На всичкото отгоре е национален състезател. А тази публика, с която се опита да се гаври, е и на националния отбор. Това, че получава много пари, не му дава право да се подиграва с хората. Той е известна личност, нека помисли какъв пример дава на малките", заяви Петков.


Председателят на клуба на привържениците Димитър Ангелов - Дучето също научил за инцидента.

"Не бях в този сектор, защото ръководех хореографията, но ми казаха. Жалка работа" коментира Дучето.

На стадиона в събота бе и селекционерът Пламен Марков.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини