От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 15 януари

"Двама братя пердашат авери по чашка", е челното заглавие в днешния брой на "Хасковска Марица". Навръх Банго Васили трима роми – двама братя от Симеоновград и мъж от Харманли, получиха по 5 дни за дребно хулиганство от Харманлийския районен съд. В късния следобед вчера веднага след произнасянето на присъдите те ринеха дружно сняг пред местното РПУ заради сбиването.

"Пуснаха интернет форум за матурите", е друго водещо заглавие от първа страница. Няма измъкване от изпитите, пропусналите остават без диплома за средно. От вчера експертите по география и математика в Регионалния инспекторат по образованието отговарят на въпросите във форума и в стая 60-а на Инспектората.

"Пиян блъсна пешеходка", четем още на страниците на "Марица". 40-годишната жена вървяла по средата на шосето. Пристигналият на мястото полицейски екип установил, че водачът е с 2,21 промила алкохол в кръвта.

"Проверяват школа за студ", това е дописка с адрес Димитровград. Спешна проверка за условията в димитровградските училища е започнала Общината след информация, че в Природоматематическата гимназия в града е най-студено от цялата област.

И още едно заглавие от Димитровград: "Хванаха крадец, тарашил съседи". От началото на януари 24-годишният младеж е задигнал битовата техника на съседите си.

Поглед и към политическите новини: "Димо Стоянов оглавява СДС?". Това заглавие с въпросителна е чело на втора страница. Партньорство с ГЕРБ е възможно, след като пусне от прегръдка БСП, цитира вестникът областния секретар на сините Георги Шишков.

"Конференцията на БСП насрочена за 9 февруари", пише още "Марица". Датата на форума е била определена от пленума миналата вечер.

"Пак насрочват конкурс за болничен шеф в Симеоновград", "Осигуриха работа за 44-ма безработни в Ивайловград", "Малки полицаи следят за детската агресия и наркотици в Харманли" - всичко това можете да прочетете в днешния брой на "Хасковска Марица.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини