От х:

Днес в x:

Хасковска класика: БМВ паркира на пешеходна пътека пред болница

    Хасковска класика: БМВ е паркирало невъзмутимо точно върху пешеходната пътека пред хасковската болница. Снимки на лъскавото немско возило ни изпрати нашият читател Стойчо Стоименов. По неговите думи БМВ-то е било шофирано от жена, която е останала с колата си върху зебрата около половин час. През това време минаващите оттам възрастни хора, деца и майки с детски колички били принудени да заобикалят спрелия автомобил. Което пък е доста опасно, тъй като на метри вляво е входът за болницата, а вдясно се намира автобусна спирка и стоянка за таксита.

    Това не е първият сигнал за паркирали върху тази пешеходна пътека коли. Преди по-малко от месец на същото място невъзмутимо се бе разположил джип.

    Друг сигнал за куриозите по хасковските улици ни е изпратил наш читател, който е предпочел да не се представи. Снимката му обаче е достатъчно красноречива.

    Мястото е бул. „Ст. Стамболов“, срещу Лидл. Там уличната маркировка дава странни указания – дали е лента за движение само направо или пък място за кратковременно паркиране (Синя зона).

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини