От х:

Днес в x:

Спеш Кеш изтегли името на щастливеца от специалната си томбола с голяма награда

    В началото на март магазинът за пари Спеш Кеш откри най-новия си обект в Хасково, намиращ се в сърцето на града, на ул. Сан Стефано № 7. По случай официалното си отваряне, Спеш Кеш изненада жителите на града с много подаръци и награди, раздавани от промо екипи и служители на финансовия магазин.

    Всички минувачи имаха възможност да участват в игра със скреч карти и да спечелят рекламни материали. Всеки можеше да се регистрира и за томбола и да пробва късмета си за спечелването на голямата награда - 32’’ Full HD LED телевизор Samsung 32J5100.

    Името на щастливеца от томболата беше изтеглено на 1-ви април в офиса на финансовия магазин в Хасково от Деница Йорданова, търговски представител. Късметлийката Галина Георгиева беше приятно изненадана от наградата. Тя сподели, че печели за първи път в живота си и дори попита екипа на компанията дали това не е първоаприлска шега. След като беше уверена от служителите на Спеш Кеш, че наистина печели телевизора, тя дойде лично да получи наградата си, придружена от своето семейство.

    Финансовият магазин планира и нови атрактивни активности и промоции, с които да продължи да печели доверието на жителите в Хасково.

    В магазина на Спеш Кеш потребителите могат да открият най-подходящото за тях финансово решение – да кандидатстват за малък потребителски заем, ипотечен кредит или кредитна карта, както и да сключат застраховка или да платят комунална услуга. Клиентите имат възможност и да закупят продукт от оказион с техника.

    Освен на място в своя магазин, Спеш Кеш предлага и модерни онлайн финансови услуги на сайта на компанията www.speshcash.bg.

    Потребителите на Спеш Кеш могат да посетят най-новия обект на компанията всеки работен ден от 09:30- 18:30 ч., като желаещите да се възползват от услугите на заложната къща на Спеш Кеш относно паричен заем срещу залог, могат да направят това и на място в интервала от 09:00- 22:00 ч., във всеки един ден от седмицата. Повече информация може да се получи на тел. 0882 356 901 (според тарифния план) или на сайта на компанията www.speshcash.bg.

    Платена публикация

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини