От х:

Днес в x:

Търсят 10 фирми надзорници за санирането в Хасково за 3.6 млн.

Община Хасково обяви обществена поръчка за стоителен надзор на санирането на панелките в града, става ясно от сайта на агенцията по обществени поръчки. Според условията на обявлението могат да бъдат избрани до 10 фирми, с които да бъде сключено рамково споразумение за срок от 2 години. В това споразцумение няма да бъдат фиксирани конкретни цени, а само максимални суми. Конкретните поръчки ще се възлагат след отправяне на писмена покана до всички фирми в рамковото споразумение.

Общата прогнозна стойност ни всички предвидени дейности е 3.6 млн. лв. Отварянето на офертите на кандидатите ще стане на 20 май в общината.

Припомняме, че вече бе обявена обществена поръчка за избор на изпълнител на строителните дейности по санирането на 19 блока в Хасково за общо 18 млн. лв. Всяка от сградите е в отделна, обособена позиция. Офертите на кандидат-строителите ще се отварят на 10 май.

И двете поръчки са по Националната програма за енергийна ефективност. Избраните 10 фирми ще контролират строителните дейности по всичките одобрени по програмата сгради, които към моента са над 100.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини