От х:

Днес в x:

Пълна подмяна: Смениха още трима директори в общината, наемат 60 нови служители

Едни от последните останали шефове на отдели и дирекции от предишната администрация, днес напуснаха община Хасково, а в длъжност стъпиха техните заместници. Бившият шеф на хасковската Социално Златка Караджова поема мегадирекцията с ново име „ Хуманитарни дейности и обслужване на населението“, която обедини съществуващите преди дирекции в сферата на образованието спорта, социалните дейности и здравеопазването. Досега начело на купищата отдели бе Ралица Кисекчиева, назначена на поста точно преди 2 години-през март 2014. Кисекчиева бе учител от хасковската гимназия по Туризъм. Златка Караджова пък е икономист. В дирекцията има още една промяна. Като главен експерт образование е назначена Катя Терзиева. Тя е педагог по образование.

Гергана Киримова е друго ново назначение в общината. Дипломираният икономист става директор на дирекция Администрация и правно нормативно обслужване. На поста сменя Кръстина Мандаджиева. Юлиана Ангелова е новия началник отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“. Отделът е част от новата Дирекция контрол на територия.

От тази седмица общината нае повече от 60 души по програма за заетост на трайно безработни лица до 29 години. Те са наети като озеленители, метачи, работници поддръжка, общи работници. Част от тях ще работят в селата на община Хасково.


 

Г.Христов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини