От х:

Днес в x:

Меле на Кърджалийска: опел обърна фиат, петима в болница

    Фиат Фиорино пресече пътя на Опел Астра на бул. “Освобождение” (Кърджалийска) малко преди 15 часа днес и страничният удар го обърна на платното. Петима души от двата автомобила бяха откарани в болница с различни наранявания.

    Фиатът е излизал от бензиностанцията на метри след светофара в посока центъра на града, но вместо надясно, което е задължително, тръгнал да пресича двойно непрекъснатата линия за ляв завой към изхода на града. Точно в този момент е бил ударен странично от току-що преминалия през кръстовището опел. От удара Фиориното бе обърнато странично на платното. Тази ситуация бе описана от очевидци на инцидента. Пострадалите мъже от фиата бяха извадени от пожарникари. Те са и по-тежко пострадали. В Спешното двамата бяха с превръзки по ръце и крака, а единият мъж и с кървящ бинт на главата. Те бяха пратени на изследване със скенер.

    През изследване минаха и тримата от опела. Зад волана му е бил 21-годишният Минчо Албенов от хасковското село Маслиново. Преди са качи в линейката на път за скенера той успя само да каже, че няма вина за катастрофата, фиатът му излязъл изведнъж на пътя и младият шофьро не е имал време за реакция.

    Лекарите в Спешното отказаха всякаква информация на този етап с обяснението, че предстоят изследвания, които да покажат какво е състоянието на пострадалите.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини