От х:

Днес в x:

На Зарезан: пиян обърна мерцедес, друг заби бус в къща

23-годишен почерпен на Зарезан бисерчанин се е обърнал с мерцедеса си снощи на пътя Симеоновград – Харманли, съобщават от полицията. Пътувайки за Симеоновград, около 22 часа младият шофьор е изгубил контрол над колата, излязъл е вляво от пътя и се е обърнал. След произшествието той е напуснал мястото и е бил открит едва към 4 часа сутринта в дома си в село Бисер. Бил е отведен в Спешното в Харманли, където установили, че има хематом на главата. Проверката с дрегер пък показала 1.41 промила алкохол.

Друг почитател на Трифон Зарезан пък се е блъснал с микробуса си в къща в Минерални бани. 52-годишният шофьор от селото бил зад волана на Фиат Дукато. Поради движение с несъобразена скорост на прав участък от пътя той се е забил в крайпътна къща. От удара возилото се завъртяло и останало перпендикулярно на платното. Водачът е с контузия на левия крак. Установено е, че е шофирал с 2.26 промила алкохол в кръвта. Задържан е за 24 часа.

В почти всички районни управления на МВР в областта са се отчели със спипани пияни или нередовни шофьори в деня на любовта и виното.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини