От х:

Днес в x:

Нашенка печели награда за 200 лв с харч за 3.60

    Николинка Тонева от хасковското Царева поляна е първият печеливш от Хасковско в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Госпожа Тонева получава смарт телефон с батерия от 4000mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G. Телефонът има 8-мегапикселовата задна камера с автоматичен фокус, както и предна камера за видео-разговори. Цената на подобно устройство в магазинната мрежа започва от 200 лв, като в зависимост от марката може да струва и двойно със същите характеристики. Придобивката е станала факт срещу касова бележка за 3.60 лв издадена от магазин за кинкалерия при пазаруване миналата седмица.

    Днес наградата бе връчена на Николинка Тонева от директора на офиса на НАП в Хасково Петър Кръстев, който я поздрави за късмета и й пожела само положителни и приятни разговори по телефона. „Безкрайно се зарадвах и разказах веднага на всичките си колеги, като не пропускам да ги поощрявам да взимат като мен касовите си бележки!“, сподели г-жа Тонева, която е читалищен служител и участва в инициативата на НАП и МФ от първия й ден.

    Втората месечна награда – 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 7 февруари в национален ефир в предаването на БНТ "Денят започва“ Късметлията ще грабне чисто нов телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

    Над 10 млн. касови бележки са регистрирани досега от феновете на Лотарията в страната. Да участва в играта може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg  и е регистрирал бележки, издадени след 16.11.2015 г. , включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. 

    Бележките могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на играта, чрез телефона на Агенцията 0700 18 700 и чрез мобилно приложение на НАП, което може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.

    Г.Христов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини