От х:

Днес в x:

Коледарчета поздравиха кмета в общината, той ги отрупа с подаръци

    Коледарчета от ОДЗ 19 “Щурче” изнесоха истински коледен концерт пред кмета Добри Беливанов днес в общината. Малчуганите пяха, танцуваха и рецитираха коледни стихчета и песни, а поради липса на място в залата децата изпълниха коледната си програма на площадката на втория етаж, пред украсената елха. Заедно с гранодачалника сред публиката се наредиха и заместник-кметът Милена Трендалифова, шефът на правната дирекция Пламен Лечев, на финансовата Росица Гаргова, секретарят на общината Биляна Димитрова, служители в администрацията.

    Представлението на площадката спря неколцина граждани, тръгнали по работа към горния етаж, но хората не проявиха нервност за забавянето, а с удоволствие изгледаха изпълненията на хлапетата.

    След края на спектакъла децата получиха от кмета коледни торбички с лакомства, календарчета, картички, орехчета с пожелания за празниците. Учителките, подготвили коледното представление, също бяха зарадвани с коледни торбички, но за възрастни – с тефтер, химикал, големия календар на общината за 2016 с детски рисунки.

    Такива торбички получиха и репортерите, при това без да пеят коледни песнички.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини