От х:

Днес в x:

Среднощни вандали продължават да вилнеят в центъра на Хасково

    Среднощни вандали продължават да вилнеят в центъра на Хасково, пише на редакционната поща на Haskovo.net наш читател. Той е изпратил и любителски снимки, направени по думите му в полунощ в района на театъра. Възмутеният читател пише, че неизвестните злосторници са обърнали кошчета за смет, а боклукът е разпилян по улицата. „Личи си, че намесата е човешка”, пише в писмото. Също така са били разкъсани и предизборните плакати на определена партия, участваща в местните избори, но ще пропуснем тази тема, тъй като днес е ден за размисъл.  

    „Вандалските набези продължават! Докога”, завършва възмутеното писмо.

    Haskovo. Net припомня, че погромите в центъра на града започнаха в средата на август, когато пораженията бяха значителни - потрошени 7-8 улични лампи, изкривена метална ограда на слънчевия часовник, обърнати кошчета за боклук. Същия ден от МВР съобщиха, че са заловили двамата злосторници, единият от които се оказа 17-годишен младеж, криминално проявен, а другият 31-годишен, който пък бил пиян.

    Само няколко дни по-късно, в началото на септември, последва нов погром, при който оградата на слънчевия часовник бе окончателно съборена.

    В началото на октомври също имаше хулигански изпълнения в центъра.

    Тодор Кръшков

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини