От х:

Днес в x:

Училища и детски градини се рекламират на площад „Свобода“

    Училища и детски градини се рекламират на площад „Свобода“ Хасково. Във форума „Образование на открито“ се включиха 11 детски градини, 7 училища, Регионалния център за дистанционно обучение към УНСС, Младежкия център и детски център „Знание“.

    Всеки от участниците в представянето си беше приготвил брошури с предлаганите специалности и дисциплини. От гимназията по лека промишленост демонстрираха фризьорски умения. Талантливи ученички правиха плитки и официални прически. От спортното учлище „Стефан Караджа“ пък бяха изнесли купи от различни участия в състезания.

    Форумът на открито се провежда за първи път в Хасково, категорични са от общинска администрация. Целта му е децата и родителите да се запознаят с дейността и предлаганите специалности и условия за прием в училища, детски градини, школи и образователни центрове. Така те ще се улеснени в бъдещия си избор за развитие в сферата на образованието.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Яз
      Яз
      6 -2
      21:19, 1 юни 2016
      Какво образование представят бе! Половината и повече директорки са сраснали се с поста си корумпирани и злобни персони. Дреме им за образованието. Особено оная селянка със земеделски стаж и уж "бизнес". То тая ако ставаше за нещо нямаше да ходи като бясна по конкурси за директорски пост докато "спечели" някой конкурс. Има хора с малко пари и имоти, но с много по добра култура и отношение към хората. Спрете да назначавате такива директорки с болни амбиции дето са за Болярово.
    • 2
      Пи
      Питанка
      0 0
      13:14, 2 юни 2016
      Училищата не бяха ли малко повече? Аз видях табели на повече от 10, а не обиколих навсякъде.

    Още новини

    Последни новини