От х:

Днес в x:

Чака ни най-хладния ден през седмицата

Студенокръвните ще се нуждаят от пуловер

За стандартите на последната седмица на май, този ден е хладен, че и направо студен. Вместо да гонят 30 °, максималните темпераури ще бъдат около 20, а на места и под тях. Ше бъде облачно и ще духа умерен, временно силен северозападен вятър. Няма да вали. Не че вчера и миналия ден валя или пък имаше градушки и гръмотевици, но поне синоптиците очакваха да има такова нещо. Днес очакванията им са за абсолютно сухо време. Превалявания ще има само в отделни, изолирани места от България, а по-съществени валежи – само в Рило-Родопската област .

На Хасковско ще бъде спестен и още един неприятен феномен-опасния вятър. Жълт код за прекаленот силно духане е обявен в 19 области от вксички 28-те в България, като най-близките до нас са Сливен и Ямбол.

Освен че няма да е подходящ за пътуване, денят не става и за почивка. На планината освен мокро ще бъде и студено. На 1000 метра ще е 10 градуса а на височина над 2000 ще е направо зимно с едва 5 по Целзий. На морето ще е хладно, около 21 градуса и ще има вълнение от над 2-3 бала. Температурита на морската вода ще е зъзнещите 18 градуса.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Dg
    dgfsdf
    4 -3
    09:59, 28 май 2015
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Чу
    чурчо
    4 -3
    10:18, 28 май 2015
    ама чура ти стаа, а?
    • Dg
      dgfsdf
      4 -1
      10:22, 28 май 2015
      Ми не , не ми става , защото нямам такъв :)
  • 3
    Чу
    чурчо
    3 -4
    10:39, 28 май 2015
    е ясно що не и к'во не ти харесва в такъв случай. една жена освен злоба и завист към конкуренцията друго не таи в себе си
    • Dg
      dgfsdf
      6 -1
      11:07, 28 май 2015
      Не ми се губи повече време тук да общувам с такива като теб . Не , не съм злобна и не завиждам , дори съм по-привлекателна от някои от жените , които е качвал и мога да бъда също толкова привлекателна колкото другите , не си ме видял - нямаш право да си правиш заключения за мен по няколко коментара . Всичко е заради това , че не е нормално на прогноза за времето , която я гледат и млади , и стари , и деца най-вече , той да слага голи жени . Не е етично , няма никаква злоба или нещо подобно в коментарите ми , просто искам да се научи да има някакви норми този човек . На прогноза за времето се слагат снимки от природата , на животни и т.н. , а не голи каки , чието място е на други статии . И нека не смее да изтрие отново коментара ми , защото няма никакво обидно или подобно съдържание в него . Айде чао и лек ден , тя България заради такива като вас , дето не взимат от дума и си мислят , че другите все ги поучават и командват , няма да се оправи никога .
  • 4
    Чу
    чурчо
    1 -1
    11:40, 28 май 2015
    достатъчно време изгуби да пишеш под тази статия и да отговаряш на троленето ми докато си пиех сутрешното кафе, т.е имаш и предостатъчно свободно време и ти като мен. а рекламата, която направи за себе си освен да мръднем на кафенце, ако си около 20те год?
    иначе, добре дошла в 21ви век, никой няма да ти цъкне на прогнозата с изображение на разлистено борче или изорана нива с засята с ягоди
    няма и нещо неетично в гола женска плът (гърди най-вече, нали искате и да се наложите, че сте били дискриминирани как мъжете сме ходели голи, а при вас било табу, протести а-у), но на вас жените угода няма. не че сте комплексни създания, по-скоро елементарни, но пък без вас не можем :)
  • 5
    Ди
    дискриминация
    1 -1
    13:33, 28 май 2015
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
    Di
    diamanta
    0 0
    15:40, 28 май 2015
    Гошо дебелия от захарни изделия!


    дгфсдф-ще се ожениш ли за мен :D
Последни новини