От х:

Днес в x:

Волейболистките ни до 13 години се класираха за републиканското първенство

Момичатата на ВК "Раковски" се класираха за републиканското първенство
Голям успех постигнаха момичетата до 13- годишна възраст на ВК "Раковски" след като в много оспорван финален мач се наложиха над връсничките си от ВК "Арда Кърджали" с 2:1 гейма.
Единствено победителят от регион "Странджа" се класира за републиканското първенство. Срещите се играят днес и утре в спортна зала "Младост" в Димитровград.

В първия двубой ВК "Арда Кърджали" се наложи убедително над ВК "Странджа" - Средец.
След това с успех над "Средец" се поздравиха тукашните състезателки и така предстоящия мач срещу тима на Кърджали бе своеобразен финал на турнира. Първият гейм бе спечелен от младите надежди на димитровградския волейбол след по-добра игра. Вторият започна с превес на гостенките, които се възползваха от разконцентрацията на домакините. След много напрегнат тайбрек и обрат в самия му край, възпитаничките на треньора Александър Дафинов успяха да победят заслужено. Днес от 16:00 започва и надпреварата при по-големите състезатели до 15 години. Там участие ще вземат четири отбора от Димитровград, Етрополе, Шумен и Враца, като днес в зала "Младост" ще се играят две срещи, а останалите са насрочени за утре. Припомняме, че миналата година нашите момичетата в тази възраст попаднаха сред 16-те най-добри отбора в страната. За първи път и двата официални турнира, провеждани в Спортанат зала се излъчват в реално време. Те могат да наблюдават на адрес http://ustream.tv/channel/arenamladost с подкрепата на интернет доставчика ЕСКОМ.
Срещите се играят днес и утре в зала "Младост"

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини