От х:

Днес в x:

Най-продаваният жив български автор представи „7 жени” в Хасково

Сценаристът в „Шоуто на Слави” Иво Сиромахов представи новата си книга „7 жени” днес в хасковската книжарница „Приятели”. Това е 14-тата книга на автора, който, по собствените му думи, е най-продаваният български писател. „Жив”, уточни Сиромахов.

Пред събралата се група почитатели той разказа за прохождането си в писателския занаят – с политически фейлетони в „24 часа”, където негов учител бил някогашният главен редактор на вестника Валери Найденов.

Иво Сиромахов разказа и ходенето по издателства за първата си книга. От първите три издателства изобщо не получил отговор. Третото – „Хермес” единствено му отговорило, и отговорът бил „не”. Накрая попаднал на „Сиела”, където се навили. Те са издатели и на всичките му книги. Които се радват на голям читателски интерес, „дори се оказах най-продаваният автор”, скромно отбеляза Сиромахов. Сега авторът се надява, не, по-скоро е убеден, че отхвърлилите го издатели си хапят ... нещо от яд, че са изтървали големите печалби.

След краткото самопредставяне авторът започна да раздава автографи. Не отказа и селфита на най-верните си фенове, (фенки, за да сме точни), които после да се фукат във Фейсбук със снимките.

Тодор Кръшков  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хах
    1 0
    15:32, 29 юни 2016
    Най-продаваният?
    А дали е най-четеният
    Аз чета „Скалата“ от Д.Богданов
Последни новини