От х:

Днес в x:

Агресор връхлетя на репортери, полицията наблюдава безмълвно мелето

Инцидентът е станал в ниското след този завой

Разбеснял се мъж връхлетя с юмруци и заплахи на репортери на Haskovo.net около 10 тази сутрин пред безмълвните погледи на униформени полицаи. Екипът бе на място на транспортно произшествие – такси бе излязло от пътя малко след бившето ханче “Козлето” в посока Хасково. На десен завой жълтата кола бе излетяла вляво от асфалта и бе пропаднала в ниското сред храсти и дървета. За съжаление, не можем да покажем снимки от произшествието заради заплахите от саморазправа.

На място бяха пристигнали колеги на таксиджията, които режеха храсти, за да издърпат автомобила. Няма пострадали при инцидента. По колата също няма големи поражения.

При вида на репортерите един от мъжете скочи с юмруци срещу екипа, дърпайки фотоапарата и сипейки заплахи. И ако неговото поведение донякъде бе обяснимо предвид адреналина при транспортни произшествия, то поведението на униформените, пред чиито очи се оформяше скандал и побой, бе повече от странно. Те предпочетоха безмълвно да наблюдават мелето. Репортерският екип, верен на принципа, че по-умният отстъпва, предпочете да се оттегли, вместо да попадне в меле с агресивния мъж и да се озове в утрешния полицейски бюлетин. Защото, както се оказва, тяхната полиция ги пази.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Още новини

Последни новини