От х:

Днес в x:

Само за три години млада асеновградчанка мина през рая и през ада

Невена и Тодор
 
 

Невена е останала в инвалидна количка след катастрофа, когато е била само на 20-годишна възраст. Щастието обаче й се усмихва и не след дълго тя среща Тодор. Мъжът я обича истински, дава й цялата си обич и подкрепа. Невена забременява и преди 3 години се случва чудото- ражда се малка красавица, която няма как да нарекат иначе, освен с името на дар от Бог - Божидара. Семейството живее сговорно и щастливо, помага им майката на Невена, която е неотлъчно до тях.

Преди месец цялата тази идилия прекъсва само за един миг. На 15 декември, в нощта след третия рожден ден на Божидара, Тодор умира. Трагедията се разиграва в Италия, където 25-годишният асеновградчанин е работил. Шокът е огромен, болката непоносима.

Междувременно Невена очаква своята нова акумулаторна инвалидна количка, която да улесни предвижването й. За целта са приведени 3400 лв. от "Социално подпомагане". Заради внезапната смърт на любимия й обаче тя трябва спешно да замине за Италия, за да транспортира тялото в България. Няма откъде другаде и посяга към парите, дадени й за инвалидна количка.

В момента съоръжението стои в склад, но младата жена няма как да го заплати. От "Социално подпомагане" ѝ пращат писмо, че в 7-дневен срок трябва да върне парите. Невена и майка й изпадат в тотална безизходица.

Сега Невена търси помощ от Община Асеновград. Иска еднократна помощ, за да може да плати количката.

Ако искате и ние да сме съпричастни и да помогнем на младата вдовица и майка, можем да го направим като се включим в набирането на средствата, всеки с колкото иска и може.

Банка ДСК
Сметка: IBAN BG96STSA93000013082886
Невена Димитрова Димитрова

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Va
    valentina_1421784020
    3 -4
    21:55, 20 яну 2015
    Това е пълна лъжа,не вярвяйте
  • 2
    Ва
    ВАНЯ_1421792881
    3 -4
    00:23, 21 яну 2015
    Аз също като валентина не вярвам,някога и аз помогнах на това семейство и в последствие много съжалявах
  • 3
    33
    33
    2 -3
    07:07, 21 яну 2015
    Тези хора не ги познавам. Но изразеното в коментарите неверие, ме накара да си спомня за една жена от село Козаново, която наляво и надясно в Асеновград плачеше за двете си невръстни внучета, оставени от майка и баща на нея да ги гледа и за тях й давахме хубави дрехи и пари, а тя се оказа една нищо и никаква измамница, която често навестява съседния град, за да се разходи и да намери още жертви.
Последни новини