От х:

Днес в x:

Общинският съвет разглежда на сесия 35 точки

35 докладни съдържа дневният ред на редовното ноемврийско заседание на Общински съвет – Димитровград, което ще се проведе днес в зала "Гросето"

35 докладни съдържа дневният ред на редовното ноемврийско заседание на Общински съвет – Димитровград, което ще се проведе днес в зала "Гросето".
Сред точките ще бъдат такива, свързани с кандидатстване на Общината по проект „Красива България” за ремонт на градината в Ябълково.

Предложение за развитие на читалищната дейност в общината, с което ще бъде приет и културният календар за следващата година прави в докладна записка кметът Иво Димов. Негово е предложението Община Димитровград ще стане партньор в проект на спортен клуб по борба „Димитровград” по програма „Спорт за деца в свободното време през 2015 г.”.

Общинарите пак ще разискват допълнение и изменение на Програма за управление и разпореждане с общинска собственост. Ще се гласуват и решения за предоставяне на помещения на  партиите ГЕРБ,АБВ, БСП, ВМРО – БНД, ДПС и „Атака” като се предлага наемна цена от 0.68 лв./кв.м.

Докладна за изработването на стенописно пано със символи на града и стих – послание от Пеньо Пенев на стойност 3600 лв. внася общинският съветник Христо Цветков.
Очаква се на днешното заседание да бъдат определени в правилник условията и реда за предоставяне на финансова помощ на новородено или осиновено дете. Става дума за дискутираните преди месем средства за млади семейства в размер на една минимална заплата. Подробности по важните решения очаквайте по-късно.

Dimitrivgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини