От х:

Днес в x:

Германски анархисти ще ни бутат оградата по границата с Турция

Телената ограда с Турция е цел за германски екстремисти

Германски крайно леви елементи, радикали и анархисти, но преди всичко защитници на бежанците влизат в България този уикенд за да сринат телената ограда по границата с Турция. Акцията е под надслов ERSTER EUROPÄISCHER MAUERFALL – Първо европейско падане на стената, като се внушава паралел с падането на Берлинската стена, символ на разделението между народите. В интернет сайта на радикалната група се дават практически указания как да се среже телената ограда, какви инструменти да се използват и диаграми, по които да се пробие съоръжението. Рязането трябвало да стане тази неделя, като освен българо-турската граница под атака щяла да бъде и оградата по гръцко-турската.

Сензационното твърдение бе пуснато снощи в публичното пространство от зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки, който предупредил министъра на вътрешните работи и висши шефове на българската полиция. Haskovo.net се свърза лично с г-н Джамбазки за да го попита за източника на сензационните му твърдения и има ли други доказателства освен намерения изразени в лична страница на очевидно крайни елементи.

Според г-н Джамбазки информацията за готвената акция била тиражирана в европарламента от представител на парламентарната група на Зелените. Той споменал както за инициативата така и за сроковете –между 7 и 9-ти ноември,когато акцията трябва да се осъществи. Ангел Джамбазки не си спомнял името на депутата от "Зелените", но лично се разровил в интернет и попаднал на „ERSTER EUROPÄISCHER MAUERFALL. Сторило му се достатъчно сериозно, понеже въпросната групировка била известна и с други радикални прояви „включващи употреба на насилие, вандализъм, едро хулиганство”. Джамбазки бил притеснен и от кампанията по набиране на средства за финансиране на операцията. Според него това няма да е трудно, защото, смята Джамбазки, има отдавнашна връзка между „Зелените” в Европа и крайния Ислямизъм. Попътан каква пък е връзката между едното и другото, Джамбазки я намери в зеления цвят-от една страна той е символ на екологичните организации, но от друга е цветът на крайния ислямизъм, основен в знамената на сепаратистите от Чечня до Ислямската държава. На очевидното недоверие към тази теория, евродепутатът предупреди, че „нещата в Европа много се промениха през последните години, без вие да подозирате”.

Според г-н Джамбазки евентуалната атака на южната граница ще бъде предшествана от събиране на германски автобуси пред джамията в столицата, сбор на „конференция” за начертаване план за действие някъде в страната, и изнасяне поединично или на групи към границата. Как точно ще бъде заобиколена гранична полиция и какво ще правят германците при среща с патрулите й, не се изяснява. Били обаче твърдо решени да сринат преградите пред бежанците, защото, както гласи програмната им цел, „ поставянето на такива съоражения по вътрешни граници на ЕС е незаконно”

Турция не е в ЕС, а България и Гърция са външни граници – нещо което удобно е изпуснато от "правозащитниците".

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (21)

  • 1
    G3
    g3nata
    42 -8
    11:22, 8 ное 2014
    те и без тва стражарските кучета са гладни поне да гризнат няква германска мръвка....тези германци сигурно няма да стъпят в България повече след като хапнат малко полицейски пердах :D
    • Се
      СЕЛЯНЖЕР
      32 -7
      16:03, 8 ное 2014
      Тези са толкова германци,колкото нашите ******и в европа са българи...така че не обиждайте истинските германци,които като нас ги мачкат еврейски гейски политици...докато не се вземат мерки срещу евреите плъднали в политикит на страните от европа нищо добро не ни чака...тая схема за ислямизация на европа е хилядолетната мечта на евреите и синедриона...
    • Ам
      АМЖИК
      1 -10
      16:10, 9 ное 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Су
      СУС АМЖИК
      7 -1
      16:44, 9 ное 2014
      Сус омъкната кадънска путко,да не ти наврем кола в смазания ***
  • 2
    Ah
    aha
    29 -3
    12:07, 8 ное 2014
    Даваме на германците да си ги гледат при тях.Нашите полицаи без да искат да ги изпускат към запада.
  • 3
    Бъ
    Българин
    36 -3
    12:37, 8 ное 2014
    При едно условие. Както нашите врати ще бъдат широко отворени, така и техните да се отворят а не едностранно да се налага диктат. Нали те са по големите хуманисти?.
  • 4
    Ту
    ту160
    7 -11
    13:31, 8 ное 2014
    Тоя пак не си е пил хапчетата! Те ако искаха, да б... Виж коментара
    • 80
      807138
      13 -3
      16:01, 8 ное 2014
      Майтапа си е майтап ..но всички момчета са мобилизирани по границата..
  • 5
    Nq
    Nqmam dumi
    10 -2
    16:12, 8 ное 2014
    Mai nikoi ne osyznava kakvo se sluchva ?! Radikalnite germanski organizacii napravo idvat da syborqt vratata precheshta na islqmistite da navlqzat v evropa . Dokato nashite deputati si parat "patkite" v parlamenta nie razpolagame s armiq golqma kolkoto edin kvartal na sofia . Tyjnoto e che dokato se osyznaem shte stane kato v siriq i irak
  • 6
    //
    ///
    21 -4
    16:24, 8 ное 2014
    Ако Хитлер беше жив сега нямаше да има в Германия такива отрепки като тези анархисти,комунисти и не знам си каква още измет!
  • 7
    So
    Soldat
    8 -4
    17:42, 8 ное 2014
    terorizma tropa i na nashata vrata no nikoi mai nqma da vzeme adekvatni merki
    • Тероризма в целия свят се финансира от евреите за да им служи при определени цели.в сирия им трябва петрола,а тука в българия им трябва земята на богарите.само тука има живот след каквато и да е еко катастрофа.чифутите са обречени на изчезване и посягайки на божия богарски народ ще бъдат заличени от всевишния баща на богарите.това което хитлер се опита да направи сега висшите сили ще го направят.първия народ на бога сме и ние само ще оцелеем.чифутите се кланят на луцифер и всичките им извратеняци като гейовете,масоните,комунистите,либералите ще станат тор.
  • 8
    Nq
    nqma takava darjava kato bg
    3 -3
    20:08, 8 ное 2014
    zemite si gi v germaniq bestuii samo cigani sa sabrani tam ve4e
  • 9
    Ев
    Евертъна
    9 -6
    22:40, 8 ное 2014
    Ебаните рязани фесове, отдавна създават територии в България!
    Те са крайни във вярването си в ИСЛЯМА, но има такива като мен, които сме крайни националисти в крайните си намерения!
    Нас едно време ни наричаха "ХЪШОВЕ"!
    Помните ли, вие сплескани глави, че едно време "революционерите" бяха извън България, за да се върнат и защитят Родината си и спечелят СВОБОДАТА!
    А?
    Чиърс
  • 10
    Ев
    Евертъна
    3 -6
    22:59, 8 ное 2014
    От доста време членувам е една организация наречена "британски девици"!
    Тя е нелегална, но има членове и от английското правителство, които са крайни десни в намеренията си!
    Така че, могат само да ми го лигавят хората от ИСЛЯМА!
    • //
      ///
      10 0
      03:29, 9 ное 2014
      Евертън ти освен в гей клуб в друго не мисля,че членуваш
    • Xa
      XACAH
      5 -3
      11:23, 9 ное 2014
      Evartan,e bqsno ku4e ti pak nesi vzel hap4etata kolko pati te predupredih piysi hap4eta i ne komentiray gluposti no tisi edno tele nali ti kazah 4e maykati e zaplodena ot edin bik na TKZS i se rodi ti maykati te izsra v obora na TKZS,to ako iskat da sabarqt grani4nata mreja badete sigurni 4e te nesa germantsi tesa kurdi izbqgali ot Turtsiya imenno te iskat pove4e kurdi da idvat v EC
  • 11
    Ре
    реалност
    13 -1
    08:29, 9 ное 2014
    Евъртъне, ако не живееш в България изобщо не ми говори за национализъм.Гледай си там английските баби.Писна ми вече от националисти-емигранти
  • 12
    На
    националист
    2 -1
    14:12, 9 ное 2014
    Къде са тия германски гейове? Ако трябва ще се съберем и да ги е..... и оритаме.Кажете къде са?
  • 13
    Zo
    zoro_1415541979
    0 0
    16:03, 9 ное 2014
    Германска мръвка!!!
Последни новини