От х:

Днес в x:

Продадоха на търг имане и имотите на Роко

НАП осребри много от имотите на скандалния бизнесмен Ерджан Рашид Роко

Близо 100 килограма накити от благородни метали, недвижима и движима собственост бяха продадени на търг от НАП само през месец септември. Стойността на отнетите в полза на държавата активи възлиза на 630 хиляди лева. Златото и среброто са конфискувани като контрабанден внос, засечен на митница Свиленград. Металите са били под форма на бижута и кюлчета, като сред цялото количество е имало и 4 килограма от значително по-рядката и скъпа платина, която е била под формата на намотки.


Освен приходите от имането са били осребрени и няколко имота на кърджалийския бизнесмен Ерджан Рашид – Роко, сред които ремонтна работилница и тракторна база в село Сушево, община Момчилград, нафтово стопанство, оранжерии и паракотелна инсталация в град Джебел. Нови собственици имат също 15 леки и тежкотоварни автомобили, конфискувани заради това, че са били средство за извършване на контрабанда и трафик на хора. Заради изгодните цени на превозните средства, интерес към тях проявиха 100 купувача от цялата страна.


За повече информация, проявяващите интерес към всички търгове на НАП, могат да следят електронната страница на Агенцията www.nap.bg и по-точно публикуваните съобщения в рубриката „Продажби“.

Г.Христов

Продадено е голямо количество от ценната платина
И над 90 кг от обичайните за митница Свиленград бижута
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини