От х:

Днес в x:

Няма отлив в търговията с цветя преди 15 септември

Букетите с цветя очакват учениците преди 15 септември

Няма сериозен отлив в търговията с цветя на Зеленчуков пазар в Димитровград преди първия учебен ден утре, това показа репортерска проверка на Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Заради призива на много училища, букетите да се заменят с помощ за наводнените се очакваше недоволство от страна на търговците. Те не крият, че подобен апел ще намали работата им около 15 септември, но не се очаква сериозен спад.

"Който е решил да купи букети, пак ще купи, но защо трябваше да се "удря" върху нашия бизнес", коментираха продавачи. Оплакаха се, че на два пъти през годината търговията при тях оживява - за 8 март и за 15 септември. Иначе е пълна скръб, допълни представител на фирма за цветя.

Нямам нито една отказана заявка за букет на първокласник, разказа съдържателка на магазин за цветя на Зеленчуков пазар. Тя посочи, че нагласата е хората да купят цветя за учителите и да пуснат помощ за наводнените семейства.

Между 2,50 лв. и 15 лв. струват букетите за първия учебен ден. Последната новост тук е букетът да бъде заменен от кошница с цветя, която достига 20 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Между 2,50 и 15 лв. вървят букетите за 15 сепември
Няма сериозен отлив в търговията с цветя на Зеленчуков пазар в Димитровград преди първия учебен ден
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини