От х:

Днес в x:

Дете се бори за живот, блъснато от шофьор без книжка

7-годишно дете се бори за живота си, след като снощи е било блъснато на столичната ул. "Суходолска" от шофьор без книжка, който е избягал. Той е заловен.
Инцидентът е станал около 18.30 часа, когато 7-годишното дете е пресичало улицата, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

След проведените издирвателни действия столичните криминалисти са задържали избягалия водач. Той е на 43 години и е шофирал без да притежава свидетелство за правоуправление. 

Детето е настанено в болница с опасност за живота. 

По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.

Трима души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие в страната, съобщиха от "Пътна полиция". Станали са 22 тежки пътни произшествие, като са ранени 27 души. 
В София са станали 89 леки и четири тежки произшествия. Петима души са ранени, като един от тях е с опасност за живота.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ст
    Стамболов
    1 0
    15:36, 5 сеп 2014
    Бас хващам, че този "шофьор без книжка" е слязъл от горите или факултето пиян ******* /башибозук!. Бас хващам, че поне 5 пъти е хващан да кара без книжка! Бас хващам,че и сега, нищо няма да му се случи и пак утре ще си кара и мачка жени,деца и старци, както само башибозука от по-миналия век ги е мачкал и клал!
  • 2
    Ст
    Стамболов
    1 0
    15:43, 5 сеп 2014
    PS. Бас хващам, че един час след като го освободят от ареста, в махалата ще се вдигне тъкаво маане, че от децибелите до сутринта работните българи от околните блокове и жилища ще звънят по МВР и телевизии да се оплакват! Бас хващам, че никой, даже и след изборите няма да им помогне. Едно време от тях ни помогна Дядо Иван и саможертвата на Апостолите и Априлското възстание! Днес няма кой!
Последни новини