От х:

Днес в x:

Турчин срина стена в село, мотористи правят золуми в Хасковско

Невинната стена отстъпила под напора на турския шофьор

Турски шофьор се забил заради несъобразена скорост в тухлена стена с бетонни орнаменти в хасковското село Подкрепа вчера към 7.10 сутринта. От удара стената отстъпила, а две жени от колата са били ранени. Возещата се отпред до шофьора 14-годишна девойка е с фрактура на дясната китка и контузия на лакътя, а 35-годишна жена отзад е с охлузвания по тялото и крайниците. Пострадалите жени, както и шофьорът, са родени в Турция, но живеят от дълго време в Германия. Потърпевшите са обработени в хасковското Спешно и освободени за домашно лечение.
Пострадалите пътували в посока Харманли, като на изхода на селото засиленият опел на турчина напуснал лентата си, влязъл в насрещното а после продължил към стената. Щетите по колата са сериозни.

С леки щети и наранявания се отървал хасковски моторист, който се забил в Мерцедес на бул Съединение през уикенда. 55-годишния двуколесен извършил неправилна маневра потегляне, но при опита за включване в движението не дал предимство леката кола и забил мотор и каска в предната лява врата на Мерцедеса. От удара мотористът е с комоцио, но отказал да остане в хасковската болница и е освободен за домашно лечение. Интересното е, че въпреки удара в неговата врата шофьорът “не видял“ инцидента и не спрял да помогне на потърпевшия. След половин час обаче се явил сам и без МПС в полицейското управление. По случая е образувано досъдебно производство.

Неправоспособен и пиян мотоциклетист пък предизвика катастрофа на третокласен път между Караманци и Петелово. 63-годишен мъж подкарал мотоциклет Хонда със саморъчно направена регистрационна табела и 1.19 промила алкохол в кръвта. В един момент губи контрол над мотора, навлиза в насрещната лента за движение и се удря странично в движещ се по нея лек автомобил опел. От удара е пострадал мотористът, който е с комоцио, разкъсна рана на главата и охлузни рани по лицето. Образувано е досъдебно производство.

Г.Христов

Колата идвала откъм Хасково, но на излизане от Подкрепа "изтървала" пътя
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    Коко
    13 -3
    19:32, 7 юли 2014
    Сега покрай потока на гастербайтерите ще следва катастрофа след катастрофа.
Последни новини