От х:

Днес в x:

Емил Георгиев влиза в парламента на мястото на Станишев

Малко неочаквано Хасково се сдобива с още един депутат - Емил Георгиев влиза в парламента. Днес стана известно, че лидерът на БСП Сергей Станишев е депозирал в Народното събрание молба да бъде освободен. Това вероятно означава, че той избира евродепутатското място, коментират столичните медии.

Следващият в листата на 25 МИР София е лидерът на „Екогласност“ Емил Георгиев. Той е дългогодишен общественик в Хасково, бивш председател на ОбС, както и няколко мандата общински съветник.

В момента ремонтирам покрива на къщата на село, от пет дни не съм чел вестник“, коментира за Haskovo.net Георгиев . Той потвърди за влизането си в парламента, вече имал обаждане от Позитано 20.

Вярно, че животът на този парламент е към края си, но моята цел е Комисията за защита на потребителите. От няколко месеца чакам назначение там. Дано сега стане по-бързо“, коментира Георгиев между две керемиди. Той е активист на неправителствената Федерация за защита на потребителите, която в Хасково развиваше активна дейност.

Тодор Кръшков  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини